Minden évben egyszer külföldi utat szervez kollégáinak, barátainak Ferencz Tiborné nyugdíjas földrajz–rajz szakos tanárnő. Ahogy azonban az adóhivatal neszét vette ennek, lecsapott és egy kárpátaljai út miatt 100 ezer forintos büntetéssel sújtotta.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Az ország szégyene...egy 83 éves nyugdijas pedagógust meghurcolni...Persze, ha Ö egy kormánypárti politikus anyukája, netán a felesége lett volna, külön jutalmat kapott volna, a hazaszeretetért...és hogy erdélybe szervezte az utakat, nem Los Angelesbe...
Ehhez már tényleg erkölcsi nivó kell...:(:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@outsider: nem szelektálok, csak a normálisakat hagyom a végére , mert a sütemények is a finomabb részét fogyasztom el utoljára. :)
marlin
@nahát: "marlin @hallgatag: Hiába!!
"Békemenetista"!!
Legalább a "nevedet" megpróbálhatnád megtanulni!! Nem lehet olyan nehéz!!
A tanárnőt nem kapták rajta, hanem csőbehúzták, és a "hivatali arrogancia mögé bújva" a NAV átverésre kiképzet, pénzéhes közalkalmazottai, amikor csalást követtek el vele szemben!!
A törvény értelmében, aki mást jogtalan haszonszerzés végett tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel neki kárt okoz csalást követ el!!
Amit viszont a te állítólagos rokonaid tettek az a csalásnak egy másik fajtája, az az adócsalás!!
gabrella
Az apeh mindig is a gyengébbeket,kicsiket büntette. A nagyok meg továbbra is jól halásznak a zavarosban.
Meg sem merik szagolni őket.
human
"attól még a kis halakat is el kell kapni és könnyebb is , mint a profi fehérgalléros bűnözőket!"
Ha már válaszoltál, akkor reagálnék. Igen, a kis halakat is el kell kapni. De 10 000 embert kell 100 000 Ft-ra megbüntetni, hogy 1 milliárdos "adótartozást" übereljenek. Nem hinném, hogy 1 adótartozóra több energiát kellene "pazarolni" mint 10 000 emberre.
De ami nagyon fontos, a nagy tartozással eltűnő vállalkozások alvállalkozók tucatjait hagyják lánctartozással kifizetés nélkül. Ez tovább súlyosbítja a helyzetet, mert állások szűnhetnek meg így. Ezért is érthetetlen a jelenlegi és a volt kormányok hanyag hozzáállása a jelenséghez. Arról nem is beszélve, hogy ezek a "példaképek" csak ösztönzik az embert az adókerülésre. Miért fizetnék én pár ezer forintot adóba, mikor mások a 10 000 -szeresét sem fizetik be.
kiskutyauto
Az adós toplistán ezrével vannak 10-100-1000 milliós adótartozók, adócsalók... azok meg élnek mint hal a vízben... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán!
nahát
@marlin: ki adta fel a hirdetést, ki vette át a pénzt az utazásra? Hát nem a nav..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.