Ismeretlenek festékkel öntötték le a szigethalmi képviselő-testület két Fidesz–KDNP-s tagjának a polgármesteri hivatal udvarában parkoló autóját. Egyelőre nem tettek feljelentést az ügyben – közölte az egyik károsult pénteken az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ujbuda
hát tesznek is érte valamit ,hogy rászolgáljanak!!Vagy az elkövetöket is "megbabonázta"Orbán??
tűzróka1939
Nem az autó a hibás Mert rossz helyre vették . Inkább a tulajok. Egyébként nem értem az ilyen cselekedeteket . Semmi értelme . Ha baja van a trottyeszes rablókkal akkor álljon elé és mondja a szemébe . Az sokkal jobb lett volna ha a két sügért mártja forró szurokba . Na ammá döfi lett vóna :))))
csegala
@tűzróka1939: Az a baj, hogy hiába mondják a szemükbe, egyszerüen nem hatol el az agyukig a mondanivaló. Bebizonyítják, hogy te látod rosszul és ez egy tündérmese és az emúttnyócév. Az utolsó két mondatod tetszik. Igen hatásos. :)))
tűzróka1939
@csegala: Ebben igazad van . Soha semmilyen körülmények között nem ismerik el a tévedésüket . 1 a juhász,1 az akol 1 a nyáj . Aki kimer bégetni a nyájból annak vége . Ángyán úr az élő példa rá .
Dr.luigilongo60
Én sem tudok egyetérteni az ilyen véleménynyílvánítással de nem is csodálkozom rajta.Lesz még ennél sokkal durvább is.
Egyébként meg csupán azt kapják vissza, amit ők és híveik műveltek ellenzékben.
tűzróka1939
Ha azt kapnák vissza amit műveltek ellenzékben Magyarországon rég testvérharc folyna . Örűljenek neki , hogy az ellenzéki tábor nem termel szemetet . Mondjuk egy békés országos kormányellenes megmozdulásnak én is szívesen lennék a tagja. De olyan 2006-s "békés"tüntetésen nem vennék részt .@Dr.luigilongo60:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.