Bár a közvélemény-kutatási adatok szerint az MSZP az elmúlt négy hónapban erősödött, az Együtt 2014 pedig gyengült, a kormányközeli óriásplakátokon nem Mesterházy Attila, hanem Bajnai Gordon élveboncolása folyik. Ennek az ellentétnek néztünk utána a Fidesznél, az MSZP-nél, a DK-nál és a Haza és Haladásnál. Interjúalanyaink nagy része a téma kényességére való tekintettel csak név nélkül volt hajlandó nyilatkozni.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem véletlen, hogy egyedül Bajnaitól tart a Fidesz. Ő még nincs a zsebében.

Több száz milliót nem költ el feleslegesen. Plusz még itt van a rengeteg bér-gágogó-kommentelő. Ők sincsenek ingyen. Plusz a fizetett közvélemény kutatások. Amik arról szólnak, hogy csökken Bajnai népszerűsége.
Ahhoz képest, 1 évvel a választások előtt, a hagyományosan nagyon passzív választók is sokan kíváncsiak voltak az évértékelőjére.
És főleg kíváncsiak lesznek rá 2014-ben.
buboska
Minden épeszű ember tudja,hogy ez szánalmas,a hatalomért diktátori görcsösséggel ragaszkodó, a pimasz kivagyiságba belevénült fidesz"fiúk" értelmetlen kapálódzása!! Érzik ők is,talán jobban,mint a rágalmaik célpontjai,hogy masszív bukás előtt állnak és az iste sem menti már meg őket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.