Múlt héten lekapcsolták a budapesti éjszaka egyik leghíresebb mogulját, aki az elmúlt huszonöt évben zavartalanul üzemeltette a főváros legnagyobb forgalmat bonyolító bordélyházait. Valószínűsíthető, hogy az ötvennégy éves R. Kamilló előzetesbe helyezése a hazai alvilág és a rendőrség összefonódásának felszámolására tett kormányzati kísérlet legújabb trófeája Vizoviczky László és Portik Tamás begyűjtése óta. Arra, hogy miként jutott idáig a „prostituáltak cézára”, a Hetek korábbi kollégáival, alkalmazottaival és ismerőseivel kereste a választ.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moszkvatér
Netán szerintem az igénybe vévőt kellene jól megbüntetni ,mert akik a köztudottan rossz szexért képesek fizetni azok meg is érdemlik a sorsukat . A cikkben leírtak nagy része konkrétan a képzelet szüleménye . Túl sok Amerikai filmet néztetek kedves barátaim ! Ez a nagy helyzet .
moszkvatér
Ja igen ! Már értem . Kellett valami ami eltereli a figyelmet arról hogy úgy kollektívan szépen lassan, napról -napra ,percről percre megtervezve ,aljas módon, aljas indokból egy évtizeden keresztül tönkretettétek ezt az országot . Na erről írjatok pár mondatot hogy ez hogyan sikerült . Konkrétan kik árulták el ezt az országot , Hová tűnt a pénzünk ,mi van gyermekeink jövőjével ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.