Régi politikai próba, és halálbiztos, hogy ha X politikus használtautó kereskedő lenne, akkor vennél-e tőle autót. Hát, aki összekeveri a Ladát a Toyotával, attól nem biztos... Orbán Viktor mondott egy közhelyektől és olcsó poénoktól hemzsegő beszédet, amely az elemzők szerint hatásos volt abban, hogy a saját táborát megnyugtassa és megtartsa. És ez valószínűleg így is van, de új híveket biztos nem szerzett középről sem, tehát sokat nem hozott a konyhára. A beszédírók viszont megint csúnyán felsültek, s égették a főnöküket, miután azt sem tudták, melyik könyvből írták ki az idézetet. Ahogy az álmoskönyv mondja, csúsztatni csak pontosan és szépen... Nem tudjuk, ki vagy kik írják a miniszterelnök beszédeit, de vagy azonnal ki kell őket rúgni vagy felemelni a fizetésüket, mert igen gyatrán dolgoznak. Már péntek este Kálmán Olga sorolta hányszor tévedtek a beszédírók, s azóta minden jobb portál ezen csámcsog. Elég nagy szégyen, hogy a magyar minisztelnök, aki kihívóan és gőgösen...

Forrás: mixonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Nem vennék Orbántól autót, mert biztos nagy veszteség érne, mivel agyonhajtott, motorhibás lenne. Ha utólag reklamálnék, a hibát ráfogná a gyártó cégre. Ha követelném vissza a pénzem, rám küldeni a szurkoló huligánjait.
Dr. Felipe
Ettűű a teknyővájó cigántúú? Még e rozsdás szöget se.
Nyuszicsibe
@Dr. Felipe: :)) Én se. Olyan ez,mint a Patás.
rokker33
Még narancsot se mert tuti hogy a belseje rohadt ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.