A Századvég gyors telefonos kutatása szerint kedvező volt Orbán Viktor miniszterelnök pénteki országértékelő beszédének fogadtatása a közvéleményben.

Az országos adatfelvétel eredményét a Magyar Nemzet online ismertette szombaton. Eszerint a megkérdezettek többsége a megszólalást érthetőnek, erősnek és kormányfőhöz méltónak ítélte.

A közvélemény-kutatás tanúsága szerint a felnőtt népesség 28 százaléka látta vagy hallotta közvetlenül a beszédet, míg további 35 százalék értesült róla a hírekből, híradóból. Péntek este a megkérdezettek 37 százaléka állította, hogy nem hallott a miniszterelnök évértékelő beszédéről.

Azok körében, akik legalább részben vagy egészében látták, illetve hallották a beszédet, az esemény fogadtatása többségében kedvező volt. 51 százalék nyilatkozott úgy, hogy kedvező véleménnyel van a beszédről; 23 százaléknak se kifejezetten jó, se rossz véleménye nem volt, míg 26 százalék vélekedett róla kedvezőtlenül.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

excep
szarok orbán hazugságaira elég végignézni a környezetemben élő embereken és látom a hazug fidesz csodáit nyomor depresszió ez a mai magyar trend erre azért nem kéne ennyire büszkének lenni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
Orbántól hiába várjuk, hogy hazudtunk reggel, délben, meg este.
Ő soha nem lesz őszinte. Egyszerűen nem tud igazat mondani. amikor kérdez akkor is hazudik.
excep
szarok orbán hazugságaira elég végignézni a környezetemben élő embereken és látom a hazug fidesz csodáit nyomor depresszió ez a mai magyar trend erre azért nem kéne ennyire büszkének lenni
buboska
Hja kérem!! Amikor a stumpf elvtárs az első sorban ülve habzsolta a vezéri abrakot,nem kell meglepődni azon,hogy "a századvég szerint" kedvező volt a fogadtatás!! Tudjuk ugyanis,hogy a "századvég" döntően stumpf beállítású!!!
reedbánya
A sok idióta tapsikoló vigyorgó idiótánál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.