A romák ellen elkövetett gyilkosságsorozat áldozataira emlékeztek mintegy háromszázan szombat este Budapesten; a rendezvényen felszólalók hatékony állami fellépést szorgalmaztak a szélsőjobboldali csoportok ellen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@miazavalami: Bizony Szögi tanár úr temetésén nem parádézott a fél parlament...
Akiket mi választottunk meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
@miazavalami: Esetleg Záhonytól Győrig kézzel megépíthetnék az ötös metrót. Az kellően lefoglalná őket...
sonderkommando
@miazavalami: Na látod, ez a baj. Ezek a származásuk okán születésüktől fogva előnyben vannak veled szemben. Akkor ki a hátrányos helyzetű?
miazavalami
@sonderkommando: Hát én ki más! Aszitted nagyokos nem tudom?
darwin
@miazavalami: Ha tudod,akkor miért írsz olyat,"hogy a gyilkosság akkor is gyilkosság,ha cigányok"?Igaz, de azt hiszed mi nem tudjuk?Mikor akartunk mi vendettát akkor,amikor sorra öldösik a magyarokat?Azokra ki emlékszik?Óbégatnak,mert kettőt megöltek?A mieink miatt mikor lesz gyertyagyújtás,meg emlékülés?
Nem értek egyet a diszkriminációval.Soha nem a bőrszínnel van a baj. Sőt,szoláriumozunk, hogy szép barnák legyünk.De már tele van a hócipőm az ajnározásukkal.
miazavalami
@darwin: Jól van már na! Nem kell megenni! :-) Egyre többünknek van tele a hócipője velük. Azoknak a cigányoknak leginkább akik beilleszkedve , rendesen élnek. Mert vannak ilyenek is.
lbs
És Szögi tanár úrról, Marian Cosmáról, meg az idős nénikről és bácsikról - akiket egytől egyig - a gőzmozdony-szőkék gyilkoltak meg, sőt gyilkolnak napjainkban is ugyan ki fog megemlékezni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.