Ha az egyszeri, a költségvetési hiány csökkentésére irányuló kormányzati lépéseket elfogadja az Európai Unió és kikerülünk a túlzottdeficit eljárás alól, akkor politikai döntés születik - mondta Szalay-Berzeviczy Attila az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Budapesti Értéktőzsde volt elnöke arról is beszélt, hogy Magyarország az egyetlen olyan ország a régióban, amely a befektetések tekintetében nem talált magára.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az a gond, hogy azemberekkel nehéz értelmesen kommunikálni, mert még mindig sokan ugranak a demagóg vezényszavakra, mint tőke, bank, vagy multi.
Ezek nélkül nem lehet kapitalizmust építeni, még ha Orbán ezt is sulykolja.
Sokkal jobban kellene aggódni az olyan szavaktól, mint oligarcha, közbeszerzés, pályáztatás, államosítás, ÁFA, közmunkabér, mégha magy
coni
Még ha ez utóbbiak magyarosabban csengenek is, sokkal többet ártottak az országnak mint az előbbiek.
Az MSZP ott folytatja azemberek szédítését, ahol kormányváltás előtt abbahagyták, csak mindegyik kétszer olyan erővel szorítja az asztalát.

Bajnai az egyetlen aki felnőttként kezeli a társadalmat, remélem 2014-ig fel is nőnek, és nem dőlnek be olyan hazugságoknak mint 13. havi nyugdíj vagy X% rezsicsökkentés, mert ez maximum a választást követő 2 hétig fogják tartani, mert 12. havi nyugdíj sincs meg.
verőce21
Rossz a cím!
Az MSZP eladósította az országot, a Fidesz megpróbálja visszafizetni, miközben az EU szorongatja még a "túlzott deficit eljárás" szankcióival is! (Csoda ha nincs fejlődés?)

De a következetes gazdaságpolitika meg kell, hogy hozza a fellendülést! Pedig az EU kegyetlenül ellen fog állni, főleg ezévben, mert ha idén nem teljesül a hiánycél(3%), akkor kezdhetjük előlről a három évet! Azt hiszem, semmi jóra nem számíthat idén adók tekintetében a lakosság. :(
világlátó
Ez a " eladósította az országot " értékelés túlzottan sommás, így politikai szlogennek jó, de talán mégis csak hasznos lenne kiteríteni ezt konkrétan is. Mikor, mire, mennyi hitelt vettek fel, hogyan használták el, mit mikor , kinek és mekkora kamattal kell visszafizetni. Ennyi média nyomja itt a megbízói süketelését, ahelyett hogy valamelyik média végre tájékoztatná az országot. Hátha utánozzák majd. Az ország vezető politikusai csak azon törik a fejüket mi módon lehet a választók tömegeit megnyerni saját terveikhez. Azt hiszem csak ez a fontos, ezért a tömegek manipulálásának totális kibontakoztatására számolhatunk. Az ország valóságos helyzete már nem számít, csak a választók szimpátiája a fontos. Ebben a törekvésben a mindenkori parlamentek tehetnének valamit, például felállíthatnák a veszett kormányt és elzavarhatnák.Amíg a kormány irányítja a parlamentet ugye erről szó sem eshet. Valamennyien a kormány foglyai vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.