A magyar kormánynak nincsen pontos és megalapozott üzleti terve arra, hogyan tudna egy ilyen mobilcéget versenyképesen működtetni. Egy dologban bízhatnak: hogy majd az állami szektor egységesen ettől a cégtől vesz igénybe távközlési szolgáltatásokat - írja a Véleményvezér.

A mai napon a Kúria valószínűleg jóváhagyja azt a korábbi bírósági ítéletet, mely megsemmisítette a negyedik mobilfrekvencia tenderjének döntését, ezzel pedig végleg elbukhat az állami mobilszolgáltató projektje. Úgy hírlik azonban, hogy a kormány így vagy úgy, de mindenképpen szeretne egy mobilcéget magának. Ha ez a negyedik mobilfrekcvenciával nem sikerül, akkor jó lesz a harmadik is: sajtóhírek szerint ugyanis szemet vetettek a Vodafone-ra.

A negyedik, állami mobilszolgáltató indítása is kifejezetten rossz ötletnek és befektetésnek tűnt már a kezdetektől fogva, a kormány B-terve pedig, ha lehet, még inkább az.

Hogy miért? Részletek a Véleményvezér blogon >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Majd jönnek a fidesz fanok és megmagyarázzák, hogy ez is stratégiai
cég, mint az áramszolgáltató, vízmű... stb.
A költségvetésben meg újabb 200 milliárdos lyuk van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@nyanya001: Most már biztos,hogy a magyar kormányé lesz.Csak az tud veszteséges ügyeket felvállalni.Egy csődben lévő lyukból lehet a legtöbb pénzt eltüntetni saját zsebbe.
adsl70
Mondjuk anno volt a fadesz flotta ami a legjobb sec/ft az is a csoda fon-t használta, ha már a teljes fatelep azt használja minek váltani a sajátjuknak érzik hát meg is veszik. Az nem igaz az állami cégek ami rengeteg céget takar sőt már az eü is állami és az iskola szociális rendszer...stb rengeteg cég ezeknél nem fogják előírni csak lesz a hivatalos céges teló és ha másrol hívod fizetszm ha azt használod ingyenes lesz pl: meszk (magyar egészségügyi kamara) ott is a csoda fon :))
A Tündik bündije
De tényleg? Minek a Yodafon? Meg kell venni, nem is kell most fontosabb dolgokra a pénz.
soljanka
@A Tündik bündije: Nem az itt a kérdés, hogy "minek", hanem, hogy "kinek" !

Gondolom már fél éve alapítottak rá 3-4 céget egy napon, ugyanazon székhellyel, hogy majd kellő időben pályazat nélkül hozzájussanak pár fejlesztési milliárdhoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.