A Fidesz szerint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai is azt mutatják, hogy Magyarország a foglalkoztatás területén is jobban teljesít és a kormánynak a "problémák iránti érzékenységből fakadó" célzott intézkedései "lassan, de folyamatosan" meghozzák az eredményüket - jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit keddi sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett rá: a KSH tájékoztatása szerint a foglalkoztatottak létszáma 2012. november-2013. januárban 3 millió 855 ezer fő volt, 39 ezer fővel több, mint egy évvel korábban. A fideszes politikus szerint bár "nem száguldó mértékben" nő a foglalkoztatás és "nem tartunk még a célnál", de az adatok azt mutatják, hogy a kormány stabilan jó úton jár és az intézkedéseivel hosszútávon oldja meg a problémát.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
A hír pofátlan csúsztatáson alapuló hazugság! Ezt még a fidesz birgék sem eszik meg..:))
@entero: jajajajaj, te kis sumi, már megint ez a csúúúnya fenyegetés..:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
Sokan forognának a sírjukban ha látnák hogy itt mi folyik . És ezek az emberek ezért dolgoztak ,kűzdöttek évtizedeken keresztül . Szégyen b_ á_tokmeg !
moszkvatér
Lenin fél -Lenin félt -Lenin félni fog

új fidesz szlogen ?
entero
@csiroki: "De akkor minek vagyunk itt?" Gondolom azért vagy itt, mert sok időd van. Egyébként meg a cikkre reagálj, ne velem akarj társalogni. Üdv.
csiroki
@entero: Tegeződésre még nem adtam engedélyt.Több tiszteletet követelek. Én magával nem foglalkoztam és úgy néz ki nem is fogok-mert kritikán aluli a viselkedése! Maradjunk ennyiben!
entero
@csiroki: Ezen a fórumon mindenki tegez mindenkit, neked is megengedem. Én 53 éves vagyok, és te? Ne játszd már itt a kis ártatlant, itt nem a paprika tv megy...:-)) A kritikán aluli viselkedés mindig egy folyamat, amihez sajnos egyszer eljut az ember mások aljasságai végett. Te még új vagy, ezt nem értheted. Ha igazán kíváncsi vagy a miértekre, priviben szívesen elmesélem neked, mert máskülönben egyből rám szállnak a hiénák.
entero
@csiroki: Csak most néztem meg az adatlapodat. Milyen érdekes, szinte egy az egyben te vagy buboska, aki mostanában köddé vált. Vajon hová is tűnhetett szegény örök mocskolódó barátunk? Talán új köntösben volt kénytelen visszatérni, és cizellálni magát valamelyest? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.