A Miniszterelnök főtanácsadója megütött egy nőt. Nincs olyan ország, ahol ez egy tolerálható magatartás lenne - írja a Kettős Mérce.

A XII. kerületben futó Szilágyi Erzsébet fasoron egy házaspár lelépett a terepjárójával érkező Habony elé, aki kiszólt nekik az autó ablakán: legközelebb nem fog megállni, hanem elüti őket. Ezt követően szóváltásba keveredtek a házaspárral, majd az autóból kiszállva a férfit leütötte, a bevásárlókocsit megtaposta és a nőt hasbarúgta. Ezután beült az autójába és elhajtott.

A verekedés, a tettlegesség és a minősíthetetlen magatartás már önmagában érthetetlen és elfogadhatatlan, ehhez adódik még hozzá az, amit már csak egy szóval lehet jellemezni: tahóság. Egy ordas nagy tahó az az ember, aki egy járókelőt megüt, aki autójából kiszállva a saját elsőbbségét védi, tettlegesen - vélekedik a Kettős mérce blog.

További részletek a bejegyzésben >>>

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
És ez a véglény határozza meg a kormány kommunikációját...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiroki
@lenhardtibolya: Szerintem,ez büdös.És mi van akko,ha a két újszágírót amúgy "Habonyosan"megfenyegették? Szerinted ez nem lehet?
Darthon1
Nekem az a rész tetszik különösen, hogy nem állapítottak meg testi sértést, mert erre vonatkozólag a sértettek nem tettek magánindítványt. Tehát a Bíróság ezt nem is vizsgálhatta.

www.origo.hu/itthon/20130227-habony-arpadot-garazdasag-vetsege-miatt-probara-bocsatottak.html
Darthon1
@lenhardtibolya: Mohácson miért nem engedték be a korábbi elnököt és a második legtöbb szavazatot összeszedő embert a Vona fórumra? Kezd hiteltelenné válni a Jobbik.
Sede
@Darthon1: a törvény szerint a könnyű testi sértés nem hivatalból üldözendő cselekmény, arra magánindítványt kell tenni a sértett(ek)nek.
lenhardtibolya
@Darthon1: Lehet, hogy a Jobbik is követ el hibákat, de mégis ők a leghitelesebbek pillanatnyilag valamennyi párt közül.
joopapa
@lenhardtibolya: Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Vagy igen? Az a párt a leghiteltelenebb az összes közül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.