Menetrend szerinti járat helyett egy több mint 130 személyes Airbus repülőt bérelt Orbán Viktor és a magyar küldöttség libanoni látogatásához a kormány - írja a Blikk.

Egy főre számolva mintegy 200 ezer forint volt a jegy. A Blikk talált Lufthansa-járatot 92 ezer forintért, az egyiptomi légitársaság 123 ezer forintért kínálja a jegyeket turistaosztályon.

- A WizzAir-gépet 40 ezer euróért (12 millió forint) béreltük, ebből 15 ezret fizet a Miniszterelnökség, a többit az üzletember-delegáció tagjai állták. Közel 60 fős volt a magyar küldöttség, amely fontos tárgyalásokat folytatott Libanonban a keleti nyitás politikája jegyében, a gazdasági és kapcsolatok fejlesztése érdekében - mondta el a Blikknek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Éhező gyerekek Magyarországon!!Minden ötödik gyerek éhezik Minden ötödik gyerek éhezik, és az iskolákban taneszközük, felszerelésük sincs, mert nem jut rá pénz. Becslések szerint ma Magyarországon a gyerekek 18,7 százaléka szegénységben él, s a családok tizenhárom százaléka mondható szegénynek - írja a Magyar Hírlap.
A kormánynak kijár a luxus, hiszen ezüstkanállal a szájukban jöttek a világra ! (
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Csomagként kellet volna föladni! És csak oda! :))
bakegya
@kengyefuto: nem tetszik,de magam részéről már "a kárpótolgatásokon ücsörgőbe "is meggyőző jeleket véltem felfedni a kiválasztottak pofázmányán is nem pusztán a segedelmén.@mariaberta: ...érdekes a pápa nem vállalta...de orbángyőzike nagyfia ,igen!
Jól állunk!-csak levegőt se kapunk!!!@Pálinkafőző Rézüst: földobni is elég lett volna!
Az a 60 kísérő meg már ugyis fejre van ejtve.
percsi
@kengyefuto: Nem eleget bosszankodom, ezért gondoltam arra, hogy jó lenne tudni, kik azok az üzletemberek, akik az állam pénzén utazgatnak, természetesen az ország érdekében. De már nem vagyok rá kíváncsi, inkább azt volna jó tudni, hogyan lehetne a légi folyosó helyett a börtön folyosó felé irányítani őket.
Lacibá
az fejenként (130 főt számolva) 92 ezer 308 Ft felkerekitve. Ha hozzávesszük, hogy egy napon belül visszatérés feláras a menetrendszerintieknél, és hogy a magáncégek bizony perkálnak a jegyekért, nem ingyen mehetnek, akkor tiszta nyereség az út, hiszen a www.2fly.hu/air_ticket.php szerint, turistaosztályon oda-vissza a legolcsóbb
repülőjegy(ek) ára illetékekkel, szolgáltatási díjjal HUF 123 000 Budapest - Bejrút (Isztambul-i átszállással) is!:
radios45
Valami korszerű víz tisztítóberendezést építenek Libiában, állítólag magyar vállalkozók is részt vesznek benne majd.
Az illetékes államtitkár et, szerint Mo-g csak a beruházásnak a 60%át fizeti majd, a többit az Eu-finanszirozza, sokszor 10mlrd ft, kiadás , hasznunk az =nuku

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.