A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az OTP Bank Liga mérkőzésein az európai szövetség (UEFA) háromlépcsős gyakorlatát vezeti be a stadionokban időről-időre tapasztalható tömeges, ismétlődő sportszerűtlen megnyilvánulásokkal szemben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Javaslom az MLSZ vezetőinek,a rasszizmus megfékezésére és visszafogására irányuló törekvésük eredményes kivitelezésére, a kormányunk ,közel 50 stadion építésére előirányzott tervének módosítás kérését ,főleg,gazdasági és környezeti előnyökre való hivatkozással,
--- Gigantikus méretű kivetítők állítására amelyeket a parlagfüves mezőkön állíttassanak fel,a várható haszon reményében:
-a mezőn a játékosok és a bírók, nem hallanák,hogy miket kiabálnak feléjük a szurkolók,ezért nem lehetne sértő senki számára !A kivetítőkből 2-2 kell a szurkoló fél 2 tábora miatti elkülönítésre,ami még így is töredékébe kerülne az állami vezetők által javasolt,stadion dömping létesítésére szánt összegnek.
-a sok ideges ember,tehetetlen dühében ,kitaposná még a hírmagját is a parlagfűnek,nem kell közmunkásokat alkalmazni,bár az állam az ebből befolyó adóhiányt valamiből biztosan pótolni fogja,pl,még sem lesz a pálinka főzés ,adómentes !
--a mérkőzések végén a szurkolók ,egymással testedzést végezhetnének zászló nyéllel,vagy fa testápolóval,nem fenyegetve az ellentábor szurkolóin kívül,senkit!
A bevétel növelhető állami Trafik üzemeltetése és sör árusítás,roma kisebbséget foglalkoztató ,mozgó árusok révén.A következő évektől napraforgó termelhető,közismert nevén,szotyola,ami újabb bevételi forrás lehet,a szurkolók figyelmének elterelése érdekében ,az általában ,szar meccsekről.
kamazuka
Miért nem alkalmaznak hangmérnököket?
A gépkocsikban van olyan berendezés,mely frekvenciával műkszik és elnyomja a motorzajt,hát nosza a lelátókról érkező hangokból ki lehetne sipolni a muter a nemi, faji szavakat és mindenki happy!
nemkati
@Nakimaga: ez teccett a legjobban: fa testápolóval :)))

Mellesleg éppen ideje volt, hogy az MLSZ felébredjen, az utóbbi években (évtizedekben) egy focimeccs már minden volt, csak sportesemény nem.
csiga0771
Különben tényleg nem értem... ha egyszer zsidó akkor zsidó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.