Nem jött be a balliberális oldal riogatása Matolcsy György jegybankelnöki jelölésével kapcsolatban. Orbán Viktor pénteki közlését jól fogadta a piac, Varga Mihály leendő gazdasági miniszter pedig leszögezte: továbbra is a kormányprogram végrehajtása lesz a fő cél. Bajnai Gordonék párttá alakulnak és elindulnak egy választáson. Eközben az MSZP Victor Pontát sztárolja. Az Alkotmánybíróság újabb veszélyes döntést hozott, emellett milliárdos terhektől szabadulnak az önkormányzatok. Az MNO heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Patrióta1
A ballibesek csak ehhez értenek. Rettegni, hazudni állandóan, na meg hülyíteni a zembereket!
Dr.luigilongo60
2010 áprilisában is ezt mondták a "nemzetietlenek",oszt nyárra már be is dőlt a forint rendesen.
Hellcat
Magyar nemzet bakker...ez mindent elmond.
profon
És milyen jót röhögtem ! :)) Aztán sétálni mentem és láttam ,hogy egy kötelet vonszolok magam után . Később kiderült ,hogy nem kötél , hanem a beleim. Hát ennyire vicces ez a Viktor !!!
Dr. Felipe
A kusza szem személyét már beárazta a piac mert mindenki tudta hogy ő lesz de az intézkedéseit még nem árazta be a piac úgyhogy korai még az öröm jobbirkák. A java még csak most jön, csak figyeljétek a kusza szem "zseniális" intézkedéseit.
A Tündik bündije
A Pravda ma reggel is jó híreket közölt, hogy Viktorovics pártfőtitkár nyugodtan fogyaszthassa el reggelijét a Vidám vasárnap megtekintése közben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.