A kormány a közeljövőben tárgyal az egyházak által felvett devizahitelek tervezett konszolidációjáról - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
"A kormány múlt kedd éjszaka tárgyalt a több református egyházkerületet érintő problémáról, s úgy döntött, hogy az állam nagy valószínűséggel át fogja vállalni ezeket a hiteleket, vagy segít a törlesztésben - mondta az államtitkár."

Miért is? Egyrészt az egyházak támogatást kapnak az államtól a működésükhöz. Másrészt kapják a hívők adományait. Adót az egyház nem fizet, max beszed.

Ezek után még az általam befizetett adó is arra kell, hogy elmenjen, hogy egy bőségével is rosszul gazdálkodó egyházat kisegítsen?

Semmi közöm a reformátusokhoz. Ehhez én nem járulok hozzá. Ha a mélyszegénységet akarják fel számolni, ahhoz igen.
szepwilly
@csapnivalo: röviden csak annyit latal mar egyhaztol ingyenkonyhat!?
hogy mondjak a "szoknyas"ferfiak,bodogok a szegenyek,mert övek a menyek orszaga...(valahogy igy),most lehet kacagni!
lajospapa
Kénytelenek voltak szegények felvenni a hiteleket. Az ima nem fedez mindent. Nekem elhihetitek,mert próbáltam. Dolgozni is kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.