Váradi András alcsútdoboz-göböljárási juhász három esetben is pályázott, de a pályázati kiírásokat kétszer indoklás nélkül visszavonták, a harmadikban pedig egy "Orbán Viktorral és családjával jó kapcsolatot ápoló" gazdálkodó érdekeltségi köre nyert - mondta Szabó Rebeka. Pártja adatigényléssel fordul Felcsút önkormányzatához a földpályázatok ügyében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
..." ideiglenes használatba adott földek és ha igen,
akkor azokat kik és mióta használják..."
Ez olyan, mint a hazánkban ideiglenesen
tartózkodó szovjet csapatok voltak ???
coyote3
Milyen pitiáner ez a Szabó Rebeka! Tehet ez a talpig becsületes ember arról, hogy ismeri nemzetünk nagy szabadságharcos vezérét??? Ismerkedjen vele ő is...
nyanya001
Ez több mint gyanús !
Ennyi korrupció az elmúlt 20 évben nem volt összesen mint most !
coni
Nagyon érződik, hogy egyedül az LMP/PM aki az intézményesedett korrupciót nehezményezi, nem világos, hogy a sokkal erősebb MSZP az miért van ilyen csendben?
Persze ez utóbbi költői kérdés.
De ha nem lenne a parlamentben az LMP/PM akkor valóban teljesen zavartalanul tevékenykedhetnének az oligarcháink az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.