A lakosság szerint a devizaválság kialakulása nagyjából ugyanannyira köszönhető a forint gyengülésének, mint a csökkenő jövedelmeknek, a bankok nem kellően körültekintő hitelezési politikájának, vagy a devizaadósok felelőtlen hitelfelvételének és a hiányos szabályozásnak - derül ki a Lakásfókusz Elemzési Központ 500 fő megkérdezésével végzett reprezentatív felméréséből. A hitellel rendelkezők elsősorban a forintárfolyamot és a szűkülő anyagi kereteiket okolják a kialakult helyzetért, míg a kölcsönnel nem rendelkezők szerint ugyanezek mellett a devizahitelesek tehetnek leginkább a sorsukról. Az elemző szerint az érintettek meglepően objektíven értékelik a kialakult helyzetet.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
hitelt annak adtak akinek volt munkahelye.az ugyan olyan terelés,hogy hülyék voltak,herdálták a pénzt,utazásra költötték,mint az,hogy a rokkantak vették a papirt,vagy aki munkábol hiányzik a betegsége miatt az táppénz csalo,a munkanélküli egy rossz életü ingyenélö stb stb.arra jó,hogy a korlátoltak jól érezzék maguk.
sonderkommando
Amíg nem volt gond az árfollyammal, amíg a ft hitelhez képest alacsony volt a kamat, addig nem hőbörgött senki, hogy neki ezek a költségek alacsonyak.
Úgy gondolom, hogy most sem kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.