Kétszázmillió eurót szánna a magyar kormány arra, hogy részt szerezzen a hírközlési piacból. A HVG kormányközeli forrása ennyire becsülte azt az összeget, amennyiért a Vodafone Magyarország...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
200 millió euró? Ezért szopattak minket 3 éven, ezért vettek el ennyi pénzt, hogy állambácsi gázt meg telefonos hálózatot vegyen magának? Normális ez a paraszt? Létezik ekkora suttyó tapló ???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
@coni: Természetesen a miénkből. Nem hiszem el, hogy ne lenne 1000 más helye annak a 200 milliónak! A seggünk kilóg a gatyából, de a pénzt szórják, mint bolond a lisztet.
entero
@kerék: "A Vodafone a Portfolio.hu kérdésére elmondta, a múlt heti sajtótalálgatásokhoz hasonlóan a HVG értesüléseit is piaci kacsának minősítik."
nyanya001
A nem létező mobilszolgáltató eddig mennyibe került az adófizetőknek ?
kkalman
Erőlködnek, hogy saját mobil szolgáltatójuk legyen, de miért is. ezt a pénzt értelmesebb célra is el lehetne költeni.
Az meg, hogy a Vodafone cáfol, még nem jelent semmit. Nálunk minden úgy működik, hogy amit cáfolnak, az előbb, vagy utóbb, de biztos, hogy bekövetkezik.
coni
Félő, hogy Simicskánál fog kikötni sok kényszer privatizációval egyetemben.
turul72
@entero: megszukhattuk már a sumákolást. Ez volt E-on ügyben is. De elég a jegybankelnök-váltásga visszaemlékezni. Kedden lenyilatkozza Viktor, hogy nem tervez kormányátalakítást. Pénteken kinevezi Matolcsit jegybank elnöknek, azaz kormányátalakítást hajt végre.
Ez persze nem jelenti azt, hogy minden hír igaz. De nem zörög a haraszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.