Van, aki szerint Orbán egyik legközelebbi embere, de van olyan fideszes, aki nem is hallott róla. Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója a magyar politika egyik legrejtélyesebb figurája. Riszpekt Ház.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A sikertörténésznek nyoma sincs!- felhasználták,kihasználták,eltüntették,de kik?!!
moszkvatér
Azért nem találni mert kamu az egész , igy probálják elfedni azt amit a min elnök és a többi fideszes szuper kreatív vezető ( ott vannak - akiket mindennap látni ,
rogán ,kósa , kövér stb) kitalálnak . Kreáltak egy titokzatos fickót azért hogy eltereljék magukról a figyelmet. Ha én volnék a a min elnök főtanácsadója én csak egy dolgot javasolnék neki . Mindenkinek rábízom a képzeletére .
moszkvatér
Már valószínűleg meg is egyeztek a habonnyal hogy ha már igy alakult kussoljon,rejtőzködjön és hogy mennyiért vállalja a főkolompos szerepét.
moszkvatér
Amikor a fidesz nem tiltakozik valami ellen akkor az 2 dolgot jelent , vagy sárosak vagy hagyják hogy hidj amit hinni akarsz mert nekik úgy jó .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.