Az első ellentütetők egyike volt a sósavas bácsi, aki a verbális radikalizmus és a könnyed tettlegesség minden trükkjét bevetette, hogy elhallgattassa az alkotmánymódosítás ellen tüntetőket a Lendvay utcai Fidesz-székháznál.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Savas Jenő bácsi rögtönzött kioktatást tartott szeretetből, demokráciából, kerszténységből , viselkedéskultúrából és egyéb általa nem ismert fogalmakból.

Gratulálunk neki, fáradjon a Simicska pénztárához, megérdemli a jussát, továbbá azonnali felvételt is nyert a birkamenetbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Noshát kérem szépen...kb 3 éve kb legalább minden második Fideszes beégésre és dilettáns kudarcra (minden napra több jutott) csak ezt tudom újra és újra reagálni: ENGEM EZ MIÉRT NEM LEP MEG???
Hajrá Abszurdisztán hajrá Orbánfasisztán!
marlin
@kukac50: Ha csak az a néhány lenne, de már itt is elszaporodtak!!
Némó Matróz
Ha a fiatalember visszaüt akkor Polt bevarrja 10 évre, lásd Zuslág Janikát.
A vén gazembert pedig hivatalból életveszélyes fenyegetés, garázdaság miatt beküldeném pár évre a szegedi csillagba!
citromsav
""Ó de drága, igazi nagypapa ,büszke lehet rá az unokája !! ""
dr. prédikátor
De össze találkoznák a vén f@sszal egy aluljáróban! megnézném hányas szemüveget visel!!!
adsl70
@dr. prédikátor: gondold el a bácsi amikor a nagy borsevik uralom alatt tevékenykedett mert ugye még nincs meg kik és mikor és hány embert kinoztak nyomoritottak meg és ugye itt jön a képzavar honnan tudja a bácsi mit és hogy kell használni? Hát persze amikor kigyurt prosztó állatként girhes nép ellensége került a pince börtönben a kezében sósavat ... oda ment és a félelem és az érinthtettlenség tudatában megfogta a tüntető árcát ..?? ezt csak több éves tanulással és gyakorlattal lehet ilyen profin. Nem tudjuk kik voltak akik embereket nyomoritottak meg vagy tüntettek el. ezzel adós az orbánc is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.