A Századvég 2013 márciusában készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a lakosság többsége nem ért egyet az MSZP Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos óriásplakátjának és a párt kampányfilmjének üzeneteivel. Mindkét kampányanyag ismertsége alacsonynak mondható.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kengyefuto
Hja kérem!! Ha a stumpf pityu mondja!!! Haaajaaaj!!
QQCSI
@kengyefuto: Stumpf Istvánnak mi köze a jelenlegi Századvéghez?
kukac50
Hatástalansága nem fontos! de a Fideszeseket kurvára bosszantja az biztos.
A Fideszesek nem is tudnak semmi másra hivatkozni, koncentrálni,csak Bajnaira Gyurcsányra Mesterházira. ezek a párt vezérek még nem közölték,hogy milyen elképzelésük van a jövőről, de a Fideszesek már meg mondják, hogy mit hogyan csinálnak.
Utálom amikor arról beszélnek! Azt kellene közölniük,hogy hol lesznek új munkahelyek,ahol normális fizetésért lehet dolgozni
kengyefuto
@QQCSI: Tudtommal ő alapította és ma is érdekelt benne.Sztem nincs jelenlegi és múltbeli "Századvég" Egy van és volt.
kengyefuto
@kukac50: Ezeknek nem a munkahelyek,mégkevésbbé a fizetések fontosak!! A hatalom mindenáron való tobábbitorlása az ami számukra létkérdés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.