Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár szerint felesleges és értelmetlen "az iskolai munkát megzavaró" pedagógussztrájk, amelyet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) hirdetett meg a március...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Én úgy tudtam hogy Hoffmanné Bajnai Rózsa Flores Eduárda de la Rosa t leváltották vagy mégsem? Most már két államtitkár "erősíti" a közoktatást? Na de mi van a másik tornagatyás államtitkárral? Rég hallottam felőle.
Kutyafüle
@Dr. Felipe: az föl volt mentve tornából. csak rá kell nézni. El tudnád képzelni, egy lólengésbe vagy gyűrű gyakorlatban?:))
Dr. Felipe
@Kutyafüle: Hát azt nem de azt simán ahogy cigánykerekezik és indiánszökdel Felcsuton.
Kutyafüle
@Dr. Felipe: és hajlong, és hajlong és hajlong:))
radios45
@Dr. Felipe: igen é is úgy hallottam, a királyi tv.ben mondták,'mutatták be. Valami 75éves rektor volt az Elte-ről, akit kineveztek, mss végbél rózsa no flores helyére, oh igen.
Mobil123
Neked múmia felesleges, mert így is úgy is megkapod a fizetésed, és nem is keveset, de jobb lenne ha eltünnél bánatosba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.