A hét elejét egy botrányos filmmel, a hét végét pedig egy nyíltan magyarellenes politikus vendégül látásával pörgette fel az MSZP. A gyűlölködő kampányfilm hátteréről közben több részlet is kiderült, míg a Fidesz-székháznál elégedetlenkedő „alaptörvényvédők” tagjainak balliberális kötődései is nyilvánvalóvá váltak. Bajnaiék pártalapítással koronázták meg a hetet. Kiderült az is, hogy ezen a téren Bokros Lajos sem veszített lelkesedéséből.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@bra048: Miért?Hát nem a teljes békemenet volt ott? Ja,most kapcsolok!! A lengyelek,románok,szerbek,ukránok hiányoztak!! Így már érthető a deficit!!
kengyefuto
@Karlo60: Az bizony!! Főleg, ahogy ezt ócska,avitt kommunista töltettel teszi!!Hja kérem szépen!! Akiknek közpénzből fizetett Finkelstein és Birnbaum "urak" osztják az észt!!!Hajjajj!!
bra048
@kengyefuto: Vicc: Remélem eszébe jut a Fidesznek egy olyan székház építése, melynek
kertjében az egész békemenet el fog férni. Na akkor lesz polgárháború ...
tszil
@bra048: Bár már lenne akkor meglehetne tizedelni a sok fidesznyikbékemenetelő Barmot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.