A Fidesz szerint bebizonyosodott, hogy a „Gyurcsány–Bajnai-kormányok ásták meg a Malév sírját”, és az ügyletnél személyesen „ott sündörgött” Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Simor András is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Szerencsétlen ,szánalmas Fidesz-kormány,na és KDNP csatlósok.Ennyire telik csak?Mégis ki hatalmazta fel ezt a bagázst arra,hogy szellemileg hülyítsék a magyarokat?Persze igaz a mondás:Bolond likból,bolond szél fúj.Ti vagytok Magyarország,s a magyar nép sírásói.Elég legyen már!Legyen vége már!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: Ki a fene szólt hozzád, vagy ki kérdezett??
Azt hiszem, erre mondják, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára, - akinek meg inge, az öltözzön már fel végre!!
Én hiteles hírportálról származó tényeket(!) írtam egy bírósági ítéletről, és nem hamis fikciót(!) kezdtem el megmagyarázni , . . . miről is (?) meg kinek is??
Szeretnéd, hogy megint megírjam rólad a véleményem és szaladhass "árulkodni"??
Hellcat
@entero: Én már kezdem azt hinni hogy máshoz nem is ért. :)
Dr.luigilongo60
@dzurinda: A droidok szerint a zállamkötvény kibocsájtás nem is államadósság.
amaramaistanna
@entero: Fogjuk rá,hogy van némi igazságod,de, azt erkölcsösnek tartod,hogy a Fidesz végigkampányolta az elmúlt(immár 4+3 évet)Rendesen az agyára is mentek,az embereknek.(Így születtek meg a sósavas békemenetesek),s mindezt tették országgyűlési képviselőként fizetésért.Hogy is van ez?
amaramaistanna
@entero: Atya-gatya!Hol élsz te!?Szerinted hová tűnt 3000 milliárd nyugdíjvagyon?Miből lesz a gyermekeinknek nyugdíja?A kötvénykibocsátással a Fidesz,minden idők legnagyobb adósságállományát hozta létre,szakbarbárságból ,s vélt politikai haszonszerzésből.Az IMF kamatai akkorák,amely a szervezet működőképességét biztosítja.Orbánék kötvényei mind meghaladják az IMF kamatait,minimum a duplája,de a devizakötvények pl.2,5 -szeresei.A rágalomhadjárat kampányktg-ét már nem is számolom.Ez minden,csak nem a jó irány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.