„Ez a tolvaj a cigányok értelmisége, krémje. Milyen lehet akkor a többi?" - hangzott el tegnap a Parlamentben Novák Előd szájából. A Cink.hu megszerezte a jegyzőkönyvet.

Íme a tegnap azonnalikérdés-csörte, ami során az az elképesztő helyzet valósult meg, hogy egy rasszista képviselő durván lecigányozta a tőle 10 méterre ülő képviselőtársát, majd a Kurucinfó kommentelőinek kérdéseit szegezte egy fideszes államtitkárnak - olvasható a Cink.hu oldalán.

Ide kattintva elolvasható a teljes beszélgetés >>>

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Egyrészt egy magát fennen cigánynak vallót miért bűn "lecigányozni", másrészt a pénzek lenyúlásában igaza van, harmadrészt meg szégyen, hogy csak ennyire telik tőlük. Rájuk szavaztam, csalódtam. Kisbuzi fidesznyaloncok lettek, a problémákat, amikre rávilágítanak, meg ismeri minden érintett, parlamenti képviselet nélkül is. Ennyit tudtok, bazmeg. Fogjátok meg Gyurbán, Meseházy, Schiffer kezeit, aztán mély meghajlás az összegördülő függöny előtt a következő felvonásig a Nagycirkuszban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rbela
Régi római közmondás."Cirkuszt és kenyeret a népnek". A cirkusz már megvalósult.
Tekla
@human: Izraellel nem a terület miatt van vita ,bár ezen az elven a cigányok is elfoglahatnának egy országot maguknak. Izraellel az a probléma ,hogy parazita állam , a kisírt pénzekkel ,a víz alá tolja azokat akik sajnálattal viselkednek iránta.
Vallási dogmáik szerint ,mi gojok nem is vagyunk emberek. Ha megnézed az utóbbi idők rendelet alkotási gyakorlatát látod ,hogy mennyire át vették a hatalmat. Minden vezető pozícióban a saját emberei vannak . Vitézi dávidka , kúria elnök ,sőt a parlament java nem Magyar már. Ahol építkeznek ,teljesen körbe zárják a területet azon belül ,úgy élnek mint egy várban. Bevehetetlen erődítmények szaporodnak gomba módra ,most a felső Budai szakaszon hirdetnek lakó parki lakásokat ,úgy hogy a vizet elterelik. Nálunk ,a hajléktalanok nem lakhatnak az utcán ,akkor mennek olyan koncentrációs táborba ,mint a palesztinokat ahova zárták ,hogy kilométereken csak fehér "menekült tábori sátor város volt. Aztán már az sem, szabadon vadásszák őket ,mint nálunk a nyulakat régen. (Most nem ez csak a pénzesek joga.) Itt lesz minden 9. ember aki alól pont azért sibolják ki a lakást ,mert kell az áttelepülőknek. Nem a Székelynek ,Felvidékinek , hanem a sajnálatra méltatlanoknak. Lássátok már be ,hogy a jóságunk ,a befogadó készségünk ,a megértésünk ,visz a sírba bennünket! De mi erre büszkék vagyunk , klasz , a zsidó meg dörzsöli a kezét a jó üzlet reményében és jót röhög a markába. Meg valották ,hogy ide akarnak át települni. Láthatod ,hogy irtanak levegővel , víz vegyszerezéssel ,védő oltással ,joggal ,munkanélküliséggel ,gyárak felvásárlásával és tönkre tételével ,föld felvásárlással ,banki aljasságokkal stb: Ébresztő!!! Miközben az ország azon vitatkozik ,hogy ez most rasszizmus ,vagy önvédelem. Egyik sem : idiotizmus!!
gabrella
Igaza van! Nem cigány képviseli a cigányokat? De! Akkor mi a gond? "Magyarozni' lehet, cigányozni nem?
Tekla
@Darthon1: Naiv vagy. a falu környéki földek a polgár mestereké . Hülyék lennének vissza adni ., a sutyiban felvásárolt birtokokat. Így is a közmunkás dolgozik rajta ,amit nem lehet megművelni géppel. Nálunk a 20 cm-nél nagyobb átmérőjű fákból 13 db maradt a faluiban . Nem a kisemberek vitték el teherautó számra ,rönkszállító stb. Sőt még a németnek is volt mit kivágni. Jegyző is megkapta a magáét a fakivágási engedélyé ,minden legális. A cigány ,meg akkor sem ,dolgozik ,ha a büntetését kell ledolgozni ,be sem megy ,meg beszéli az árányos főnök úrral ,hogy majd elmegy neki fát vági. Azt ennyi a fehérek ,meg a lelküket kidolgozzák azért a 48 ezerért , mert ha nem akkor segélyt sem fog kapni utána ,és vissza sem jöhet ,hiszen nem jó munkás ezt tudja a polgár mester . Munka pedig nem jut mindenkinek. A kistelepülések vezetői korlátlan urak , élet halál urai,mint a középkorban.
Darthon1
@Tekla: nálunk a volt TSZ elnöké és a Csányié a falu körüli föld. Én nem azt mondtam, hogy most mi a helyzet, hanem, hogy mi lehetne, ha törődne valaki a néppel. Pontosan azt mondom, hogy sem a Fidesz, sem a Jobbik, de ha tovább megyek, akkor az MSZP sem foglalkozik a nép épülésével, csak a saját zsebük megtömésével. A kapitalista világrendben teljesen mindegy, hogy a kizsákmányoló izraeli, magyar, vagy esetleg német származású. Ebben a rendben van 10% jólétben élő és 90% proletár. Ha a proletárok között van a helyed, akkor esetleg lehetsz még kápó, aki a többit visszaostorozza a helyére. A magyarságodnak itt már nincs jelentősége sajnos. Itt van a Jobbik legnagyobb aljassága, elhiteti velünk, hogy van választási lehetőségünk. Pedig az már régen elszállt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.