Nincsennek madarak, mert a hajléktalanok mind felfalták, a Vöröskereszt pedig észak-koreai segélyből szármaó függönyöket osztogat a rászorulóknak - írta a videó alá a Mikroblogger is blogger a Tumblren. A Cink.hu pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy az amerikai szegénységgel példálózó videóba egy magyar aluljáró is került. 3:21-től érdemes nézni a felvételt.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na ez már propaganda bakker :D Hát ez...alig találok szavakat...
mekkelek
Haha... nem mintha az USA-ban nem lehetne ugyanilyent találni vagy még durvábbat, csak ott olyan helyeken a filmes csapat nem élné túl... :)
Amúgy meg az angol fordítás sem valószínű hogy az ami az elhangzik, amikor a románról a magyar aluljáróra vált (@3:15) a csajszi valami "madjari"-t mond.
De amúgy jó poén
Tekla
Hát ha közterületen nem lehetnek, akkor hol lesz az ország minden 9 . polgára ugyanis ennyitől veszik el a lakást ? Fel parcelláznak nekik valami kis földet ahol állva elférnek és az nem lesz közterület? Vagy épül sátortábor ameddig a szem ellát szép fehér sátrakkal ,mint ahogy a Palesztinokkal csinálták! Miközben ,nem hozzák nyilvánosságra ,hogy mennyi a bevándorló honfoglaló!
Everest
Ha ti úgy, akkor mi is úgy! Egymás riogatása biztosan eléri a célját. Minket az észak-koreai rakétákkal és atomfegyverekkel riogatnak. Őket pedig a "magyari"-ban élő nyomorultakkal. Kinek mije van! Nekünk a hajléktalanok és ingyen ebédre szorulók tömegei. Lehet velünk riogatni? Szégyen, ami itt nálunk van - az, h egyetlen kormány sem tudta a 23 év alatt kezelni ezt a problémát. Meddig lehet ezt még fokozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.