Egymilliárd forintnyi személyi juttatást fizetett ki a Miniszterelnökség 275 dolgozójának tavaly az év során – derül ki a szervezet honlapján megjelent elszámolásból. A kifizetett jutattásokban a vezetők – így például Orbán Viktor miniszterelnök – bére is benne van. Rájuk esett a kifizetések harmada, míg a szervezet létszámának nagyobb részét kitevő beosztott dolgozók összesen 700 millió forintot kerestek. A pénz zömét a normális fizetés keretében fizették ki, de 126 millió forint nem rendszeres jutattást is kaptak a dolgozók, elsősorban különböző költségtérítések – üdülési hozzájárulás, közlekedési költségtérítés, étkezési hozzájárulás – formájában. 26 millió forintot költöttek csak végkielégítésre, jubileumi jutalomra, napidíjra, biztosításra. Idén ennek több mint a kétszeresét tervezték be a Miniszterelnökség személyi juttatásaira: 2,5 milliárdot szántak a költségvetésben Orbán Viktor szervezetének. A Miniszterelnökség működési költségeihez a béreken kívül más jelentős tételek is...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Gyurcsányra és Bajnaira pedig lehet kígyót-békát kiabálni, de ők voltak azok, akik a fizetésre sem tartottak igényt, azt karitatív célokra ajánlotta. O.V. 2007-ben is, mint a fidesz elnöke havonta 723 ezret keresett már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Az ország vagyona így megy el.
A vasútállomásokat is eladták és bérleti díjat fizetnek érte.
Minden vagyont eladnak,és drágán bérlik vissza ezzel kedveznek és pénzforrást biztosítanak azoknak akik meg tudnak vásárolni ilyen épületeket.
massa
még az adózók pénzéből búkás után a sajátjából 8 milliárd
kkalman
Ha az ő milliárdjai mennének el, nem lenne semmi gond. De mert az adófizetők pénzét szórja két marokkal, akár tolvajnak is nevezhetnénk, mint ahogy más normális országban meg is teszik.
dubitus
A szavazók közel 53%-a megbízta azzal, hogy az önként és dalova adott adóforintokat arra költse, amire jónak látja!
Ad bizony jótékony célra is, hiszen a felcsúti fociakadémiát rendszeresen támogatja (az adósságcsökkentő alapba egy kanyit sem!), az ott kinevelt világhírő focistákkal fog fellendülni az ország!
rosalinda57
Már most lehet számolgatni, mit kell rajta leváltása után követelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.