Nincs ok arra, hogy a jegybank változtasson a kamatcsökkentések eddigi óvatos jellegén - mondta Balog Ádám, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a Dow Jones hírügynökségnek szerdán, hozzátéve, hogy a...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Milliós fizetések, ingyen állami juttatások
mellett persze, hogy nem érdekli őket !
Nekik mindig van ingyen ebéd !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Dr. Felipe: Na látod, megvan a megoldás...:-))
entero
@GeoCravker: Ejnye, ne durvuljunk ennyire, kérem...
GeoCravker
@entero: Miért, mi ebben a durva. Az oszlopszentek hosszú életet éltek meg. De relatíve kevés kárt okoztak, és pont úgy lesz---ták az alattuk levőket, mint a jeen kormányzat. Viszont érdekesebbek voltak.
kkalman
Hogy ezeket nem érdekli semmi a sok millás fizetésükkel, az még érthető. De nem elfogadható, mikor a forint gyengülése ismét a devizahitelesek terheit növeli havi több tízezer Ft-al.
A hagyomány folytatódik. Vezetőink közül valaki nyilatkozik gazdasági, pénzügyi témában, a forint azonnal erős gyengülésbe lendül.
nyanya001
@kkalman: Amit aztán " nagylelkűen átvállal a kormány " és azt
is mi fizetjük meg !
human
Ébresztő. Ha be is fogjuk szemünket és fülünket, attól még a világ tovább működik körülöttünk és az árfolyam is mehet felfele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.