Sem a TEK, sem a Katasztrófavédelem embereinek nem vették hasznát az M1-es autópályán a mentés során, amelyre "a teljes fejetlenség volt a jellemző" a Lángovagok.hu beszámolója szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@szaboria1: Remélem, pótvizsgára sem mehetnek. de még osztályt sem ismételhetnek, valami más ikolát kéne választaniuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
@nahát: Hol vannak a hóátfuvás ellen védő keritések? Kik és miért nem helyezték ki ezeket a megfelelő helyekre még a tél beállta előtt? No persze a hókotrók is elkeltek volna az autópálya dijért fizetett pénzért cserébe. Vajon visszatéritik-e az autópálya használatért fizetett dijakat? Ha nem akkor miért?
nahát
@SLAakku: szerinted nekem kell erre válaszolni? Amúgy meg, a 100km-es szélben szerinted meddig maradt volna a helyén? Hány km autópálya van az országban? Hány km nem autópálya van az országban amit védeni kell? Te tudtad volna előre hogy hol lesz kritikus a helyzet? Na ugye? Nincs több kérdésem!
Hellcat
@nahát: Neharadugj már te majom..K-E megyét és Fejér megyét érte a legjobban a katasztrófa...minden normális biztosító előre küldött értesítést az autótulajdonosoknak hogy ne üljenek autóba mert szar lesz az idő...a nagy pintér meg küldött egy ilyen szart hogy maradj a kocsiban aztán majd ülj át? Te tettél valamit a bajbajutottakért??? Tettél? Én legalább elmondhatom hogy igen...ha keveset is de tettem. Több embert vezettünk el a Kisbéri sportacsarnokba hogy találjon szállást, és volt akit kiástunk. A kormányod és az 1 éves kis katasztrófavédelme megbukott. Ja és majd húzd ki a segged a fidesz valagából mert már a meleg szart nyaldosod.
nahát
@Hellcat: Bunkó vagy mint mindig! Képzeld találtam itt is havat!, Nem utazok 200km-t, hogy ott segítsek, a sok szájhős önsztárolótól már oda sem lehetett volna férni a hó közelébe- persze ha valóban igaz lenne amit állítanak. Amúgy egy szavadat sem hiszem, hazudsz mint mindig , te lapátot sem láttál még életedben! Egy hazug balfan vagy!
Az meg hogy mik a véleményed a kormányról vagy a katasztrófavédelemről nem érdekel, a lényeg, hogy a soha többé baloldali kormányt Magyarországnak!
sokanvagyunk
A katasztrófavédelem becsülettel teljesítette feladatát! - hosszan életben tartotta, védte a katasztrófát.
Hellcat
@nahát: Csodálatosan leírtad magadat köszönöm szépen az önjellenzést...Te vagy az agymosott fidesznyikek ékköve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.