Az autósok és a hatóságok sem hitték el, hogy a Nyugat-Európában tomboló havazást komolyan kell venni. Elmaradt kamionstop, katasztrofális katasztrófavédelem, hazugsággal nyugtató Orbán – így fordult káoszba az ünnep.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezekre a b@lfaszokra egy gombostűt sem bíznék. Ehhez képest jó tudni, hogy ők irányítják az országot.
csegala
Amennyire szeretik mostanában magukat kitüntetgetni, tutti, hogy pár hónap és Pintér is megkapja a szakszerű, pontos és gyors reagálása miatt, az arany hóember díjat.
coni
1987-ben, majd rá néhány évvel amikor hasonló idő volt rögtön lezárták az utakat, mindenkit felszólítottak ne induljon el, az összes létező média ezt harsogta. Most sokan azt mesélik, rögtönözniük kellett merre kerüljék el a nyilvánvaló torlaszokat, mások már régóta álló kocsisorokba futottak bele, mert nem zárták időben a feljárókat.
Hiányzott a szakértő katasztrófa elhárítás. Amint az előre látható volt:

www.bakonyihirmondo.hu/a_tuzoltok_nyilt_levele_a_miniszterelnoeknek_es_a_beluegyminiszternek-20121119

De még tegnap (16-án) 17 órakor is rossz információt juttatott el az MTI az utazókhoz: azt jelezte járható mindkét irányban az M1-es autópálya, holott csak hajnaltól engedték fel az autókat Hegyeshalom irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.