Gróf Klebelsberg Éva már többször jelezte a szaktárcának, hogy engedélye és jóváhagyása nélkül bitorolják nevét, de érdemi választ eddig nem kapott, ezért a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult jogorvoslatért – írja a stop.hu. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárnak tavaly július 16-án címzett nyílt levelében gróf Klebelsberg Éva kijelentette: “a Klebelsberg nevet, sem a gróf Klebelsberg nevet, mint Magyarországon jól használható értékes brandet ne használjátok az engedélyem nélkül. … Az új szervezet szellemisége (a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ – a szerk.) nem gróf Klebelsberg Kunóra, a nagy kultuszminiszterre emlékeztet, inkább egy pedellus-szakszervezet kisstílű végrehajtó szervezetére. Javallom pl. Aczél György nevének használatát az Intézményfenntartó élére!”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
@nyanya001: Bezzeg a magyar média tele volt Puskásné, a Bartók-örökös és a Kossuth család mszp-filmmel kapcsolatos tiltakozásával. Szánalmas és alaptalan!
nyanya001
Majd ezt is eleresztik a fülük mellett mint sok min mást !
coni
" inkább egy pedellus-szakszervezet kisstílű végrehajtó szervezetére. Javallom pl. Aczél György nevének használatát az Intézményfenntartó élére!”

Ez talált, süllyedt! Reagálniuk kell, mert nemzetközi bírósághoz fordul.
gibgab
@nyanya001: Bezzeg a magyar média tele volt Puskásné, a Bartók-örökös és a Kossuth család mszp-filmmel kapcsolatos tiltakozásával. Szánalmas és alaptalan!
Dr.luigilongo60
Majd mindjárt jönnek a fanok, oszt jól megaszongyák, hogy a grófnő is csak egy libsibolsi.

Furfang kolléga egy másik cikknél aszonta, hogy a Zamerika azért kritzálja a zalkotmányunkat, mert csípí a szemüket a bankadó no meg a rezsicsökkentés.
Hát azon besírtam.:-)))
kkalman
Mert a kormánynak megtiltani semmit nem lehet. Azt sem, hogy hülyeséget csináljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.