Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére a Belügyminisztérium hétfő estére elkészíti a rendkívüli időjárás miatt kialakult katasztrófahelyzet tapasztalatairól szóló jelentését, s ezt a következő kormányülésen a kormány tudomására is hozzák - mondta Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Hiszen már megmondta, a hó volt a hibás és a zemberek! Most majd írásos jelentést is csinál róla oszt jónapot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@miazavalami: Lesz itt ebből még egy kis balhé.
csegala
Senki fejét. Lesznek még itt kitüntetések a narancsosok berkein belül, a tavaszi hóviharban tanúsított összehangolt, hatékony, tervszerű áldozatos munkájuk elismeréséért. Hiszen látszik, hogy annyira elégedettek magukkal. Arany hóember díj +pénzjutalom.
miazavalami
@nemkati: Nem hinném! Sajna ők abban a tudatban leledzenek , hogy remekül helytálltak. Legfeljebb az időjárásra és az emberekre tudnák fogni amit már meg is tettek. Mikor az augusztus 20 - ai tűzijáték alatt tört ki a nagy vihar ellenzékben igen tépték a szájukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.