Dögkeselyűként csaptak le a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei színesfém tolvajok az orkán erejű szél által megsérült oszlopokra, illetve leszakadt távvezetékekre. Bár a károkat ennek ellenére is hamar helyre állították, a problémák itt még nem érnek véget....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Addig, amíg nem keresik meg, az átvevőt, és nem zárják börtönbe, addig ez a pénzszerzési lehetőség élni és virágozni fog.
Kutyafüle
Addig, amíg nem keresik meg, az átvevőt, és nem zárják börtönbe, addig ez a pénzszerzési lehetőség élni és virágozni fog.
ila51
@Kutyafüle: Igazad van ! Addig a lamentálás semmit nem ér , mert ezeknek már nincs mit veszteniük :(
Kutyafüle
@ila51: Tudod a dögkeselyű nem akar éhen dögleni, (nem védem) de az, aki felvásárolja, és beolvasztja az már milliárdos, nem fenyegeti az éhenhalás. Ő az aki más nyomorán nyerészkedik. Sz abolcsban meg 4 napja nincs villanyáram, családok százai fagyoskodnak, meg 4 napja hideget esznek. És ezen nyerészkednek!
bretagne
@Kutyafüle: Valóban a felvásárlókat is büntetni kellene. Évek óta szó van erről, még sem történik semmi.
ila51
@bretagne: Bizony mert itt a dögkeselyűk és a felvásárlók között van egy érdek részleg , , és azok akik jól élnek belőle :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.