Interjút adott a hvg.hu-nak az a csíkszeredai pár, akiket szombaton Orbán Viktor vitt el kamionjukhoz a beállt M1-esen. Csáki Hunor és Bíró Katalin azért nyilatkoztak, mert szerettek volna véget vetni a felhajtásnak és elejét venni az ő "becsületüket is sértő" pletykahadjáratnak. Sokan propagandavideónak tartják azt az Orbán Viktor Facebook oldalán közzétett filmet, amelyen a miniszterelnök felvesz egy, az út szélén szatyorral gyalogló fiatal párt, az érintettek azonban állítják: spontán esetről volt szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
ÉN beültem volna, aztán egy adott pillanatban elkapom a kormányt és félrerántom, bele az árokba a kocsit. Ma már nemzeti hős lennék :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Minden oldal csinált volna egy ilyen propaganda videót magáról. Egyszerűen kihagyhatatlan. A stopposokat meg inkább hagyni kéne. Ne tetézzük a bajukat. A hátukra nem kívánják ezt a népszerűséget.
outsider
"A csíkszeredai kamionos messze nem a legfurcsább szereplője a videónak. 00:31-nél vettem észre a következő képsorokat. Megpróbáltam kivágni a jelenetet, de sajnos a felvétel minősége hagy némi kívánnivalót maga után."

:D

sailorripley.tumblr.com/post/45672293975/a-csikszeredai-kamionos-messze-nem-a-legfurcsabb
outsider
@Csizmás Kond: Én úgy látom igen, kettő is:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.