Kecskemét gazdasági alpolgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia kaphatja meg a nemzeti bank új elnökének parlamenti mandátumát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
"A kft működéséért a gazdasági alpolgármester volt felelős . Jelenleg az ügyészség és a NAV is nyomoz a KSE ügyében ". Bizalmi kérdés a kinevezése vagy csk egyszerűen fidesz hithű ? !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@zümzüm: az nagy gáz, elég nehéz kezelni, és tovább adhatja a pasiknak is :-))
marlin
Most, hogy a Nemzeti Ügyek Kormánya az adófizetők pénzéből rendezte a 20 milliárdos adósságot "előállító", befolyásos kecskeméti nagyasszony és fideszes gazdasági alpolgármester sarát, (és most én is bunkó leszek) - vajon kinek a farkát kell tisztelnünk benne??
szepwilly
HOFI GEZA-tol loptam!
"na ezt meg ki baxssza!?"
human
@marlin: A FIDESZ csak megvédte Kecskemétet. Eltávolította a gazdasági alpolgármestert. Olyan helyre tette, ahol mindenki szemmel tudja tartani és őrizetben is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.