Ha átképzésen gondolkozik, vagy szakmát tanulna, ne várjon szeptemberig a beiratkozással, mert a képzési rendszer ősztől szinte biztosan drágulni fog. Ráadásul biztosan tovább is tart majd, pedig zömében ugyanazt a papírt adják a tanfolyamok végén. A szakképzési rendszer átalakulását az egyik legtrendibb szakirány, a logisztikai képzésen keresztül teszteltük. „Megpróbálok magának segíteni, de bevallom, hogy az egész átalakításnak nem látom értelmét” – mondja egy szakképzési központ irodavezetője, amikor arról érdeklődünk, hogy még a régi rendszerben érdemes-e beiratkozni logisztikai ügyintézői tanfolyamra vagy a szeptembertől életbe lépő új struktúrával járunk jobban. Azért a logisztikai ügyintézői tanfolyamról kérdezősködünk, mert a logisztika elvben nagyon dinamikusan fejlődő ágazat. Az Új Széchenyi Terv a kitörési pontok közé sorolja a közlekedést és a tranzitgazdaságot, a Magyar Növekedési Terv pedig a növekedés motorjai között említi a logisztikát.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Jó, jó de ha van szakmám,dolgozom és a kormány megzsarol hogy csak akkor folytathatom a munkavégzést január1-től, ha befizetek enyeit meg annyit,de a kiküldött csekken a befizetés jogcíme nincsen feltüntetvecsak egy kódszám, akkor ez egy pilótajáték!
még jó hogy a kormány a munkahelyek megtartásáért küzd.Ezzel szemben intézkedéseivel, a még dolgozókat zsarolja!
Gusztustalan!
Csizmás Kond
Ma a logisztika az egyik legjövedelmezőbb csalási forma. Ide szállítanak, oda szállítanak , ide papír oda papír és a végén se áfa se semmi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.