Elképesztő módszerekkel épül a Bajnai-adatbázis - így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt a hírt, amely szerint állampolgári bejelentés alapján adatvédelmi vizsgálat indult a volt miniszterelnök vezette Együtt 2014 Facebook-oldalán indított adatgyűjtő kampány ügyében.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ennek a projektnek azt a nevet adnám: a RettegésFoka. 300 milliós Bajnai ellenes kampánnyal nem tudták elriasztani a még kevés, ámde épelméjű embert az E14-től, akik végre 25 év után valóban rezsimváltást de nem egy oligarcha§volt ügynök diktatúrát akarnak.

Bajnai szégyenkezhet, mert sehol nincs Kubatovhoz, aki a videó felvétel szerint a szomszédok kikérdezésével még a nem rájuk szavazókat is listázza.

Bajnai csak az önkéntesek adatait szeretné, akik valamilyen formában csatlakoznának egy jó ügyhöz.
coyote3
Kicsi idióta ex-Miépes! Egyszer megpróbálhatnál dolgozni. Tudod abba még a magadfajta férgek sem halnak bele. Bár megérdemelnék...
kerék
Nyomorék fideszes barmok. Az a lista faszbukon van, ergo aki nincs fent az nincs benne.
Másik meg, csak az ad adatokat aki akar, azaz nincs is listázás, csak adatgyűjtés olyanokról akik akarják.
Bezzeg amit kubatov-majom csinált az legális mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.