Az EU nemcsak gazdasági válságot él át, hanem – ami aggasztóbb – demokratikus válságtól is szenvednek a tagállamai, beleértve Magyarországot is – szögezi le az EuObserver című honlapon Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője, Belgium volt miniszterelnöke. Magyarország egyre inkább távolodik a demokráciától, így a politikus kezdeményezni készül az Európai Parlamentben, hogy érvényesítsék a hetes cikkelyt, a szavazati fog felfüggesztését.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nem tenyerelt ő bele semmibe, legfeljebb...abba. Nagyobb a valószínűsége, hogy ott is megelégelték az örökös hazudozását, mert a vér ugye nem válik vízzé. Itthon megszokta az állandó füllentését és azt gondolja, kint is birkákkal beszél. Tévedett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@coni: Jó volt olvasgatni benneteket! Már azt hittem, senki nincs fenn a blogon, vagy mást olvas. :)
coni
@Csizmás Kond: Visszaállítják a régi alkotmányt arra az időre amíg az újat konszenzus (ellenzéki egyeztetéssel) alapján megírják és a nép megszavazza. Így valóban legitim lesz.
Csizmás Kond
@coni: O persze...és a régit ki szavazta meg a nép közül, hogy az érvényesnek tekinthető legyen ?
Amúgy nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyire huszárosan tudod kivágni magadat egy kérdésből, hanem arra, hogy mi az alaptörvényváltoztatók valódi terve. Egy alaptörvény megalkotása felvesz egy évet, annak szavazatra bocsájtása meg miegyebekkel együtt két év...mire lejár a mandátumuk nekik is lesz egy alaptörvényük.
coni
@Csizmás Kond: Vannak országok ahol évszázadokra írják az alaptörvényt és valóban alaposan megfontolják. Nem a saját ötletemet írtam le, hanem egyet a több ellenzéki javaslat közül.
Nekem ez tetszik, mert ez mindkét politikai oldalt bevonná a vitába és a népet is. Legitim.
aborisz
Ahogy elnézem EU-os honatyákat Ott se bővelkednek ésszel !! Van ott egy pedofil meg egy . elől egy fogú na azt a cirkuszban mutogatnám!!
bakegya
@X-ray: nem fogják meglépni,annál puhább szerveződés az EU.Visszatáncolás lesz,mint eddig már többször is.
Az én magán véleményem az,hogy ilyen hangnemben nem is illünk mi ebbe a szövetségbe.
A mi regnáló diplomáciánk/hiánya/csak azt eredményezheti amit kapunk,vagy kevesebbet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.