Magyarországot, Szíriát és Ciprust az uniós politika kudarcaiként említette Guy Verhofstadt, az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának vezetője szerdán az EP brüsszeli ülésén. A korábbi belga kormányfő...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemma
nem is azt kifogásolta amit az ember várna normál módban :O
tűzróka0919
Előbb kellett volna ugatni Brüsszelnek . Amúgy is egy nagy sz@. kupac az EU . Soha sem mer ténylegesen beavatkozni a tagállamok belügyeibe . Mindenki úgy rúgja fel az uniós szabályokat, törvényeket ahogy akarja . Mert tudják, semmilyen szankció nem jár érte .
kukac50
A Mi vezérünk és csapata mindig megsérti az uniós szabályokat,persze próbálják magyarázni.Orbán magyarázkodni jár külföldre amit elszúr azt próbálja helyre tenni.
Soha nem talál el semmit az Unió mert mindig hazugságot tálalnak fel Nekik.
Az országgal kapcsolatos adatok sem a valóságnak megfelelőek.Az Unió 3 közös pillére a gazdasági pénzügyi közös kül és biztonság politika,belügyi és igazságügyi együtt működés. Az EU nem szabályoz csak káros piaci folyamat estén avatkoznak be.
A munkaerő szabad áramlása is benne van a közös megegyezésbe, ami nem korlátozható. A negyedik alaptörvénybe benne foglaltatik,ha büntetést kap Magyarország azt átháríthatják az adófizetőkre.
Megvonhatják a kohéziós alapot,vagy szankciókat szabhatnak ki.
A vörös csillag miatt is elég borsos árat fizettünk Strasbourgnak,és még most is ezen lovagol a kormány, amikor már egyszer fizettünk miatta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.