A főváros egységes arculattal szabályozná a taxislétszámot, és másfélszeresére emeli a hatósági árat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zole52
Nem fog megszünni a simli,mivel mindenki vehet sárga festéket,aki eddig csalt-megtalálja a módját ezután is sajnos.
Csizmás Kond
@SLAakku: A hivatalost igen de a feketézőt nem. És az intézkedések is azért történtek, hogy megszűnjön a kamuzás.
SLAakku
@Csizmás Kond: A rendszám nem szám? Jelenthetsz bátran ugysem lesz következménye. (legfeljebb valahol valakik elvernek majd) Es ha a fekete taxizó nem sárga taxival feketézik tovább akkor mi van?
Csizmás Kond
@SLAakku: A rendszám után nem tehetsz feljelentést csak pereskedhetsz...na de hagyjuk mert ennek semmi értelme
SLAakku
@Csizmás Kond: Akkor maradjunk az alabbiakban?

A hülyeségnek nincs határa. Felnőtt emberek ezek? Ilyen agyalágyult ötletekkel tartatják el magukat az adófizetők pénzéből. Megint egy pénzszivattyu az emberektől. Aztán ha magáncélra akarja használni akkor vegyen egy másik kocsit mert egy sárgával elég ciki a családot kirándulni vinni. Amikor már sok országban (még Bulgáriában is!) megszüntetik ezt az egyentaxis baromságot mert az égvilágon semmi értelme akkor nálunk bevezetik. Pár év mulva meg eltörlik mert a sárga festéket gyártó -testvér,koma,elvtárs,oligarcha- cégének elfogyott a felesleges,eladhatatlan készlete. Ráadásul kivel fizettetik meg ezt is? Mint a banki utalások után fizetendő ilyen-olyan költségeket mert ugye kitalálták, hogy minden pénzmozgás csak a (szegény) bankokon keresztül -akik aztán a bankadó megfizetésével ennek egy részét tovabbitják az államnak- történhet hogy ellenőrizhessék (aki ellenőrizni akar tegye, de a saját zsebe kárára ne a másokéra) a tisztességtelen jövedelmeket. No persze a célkeresztbe állitott tisztességtelen pénzmozgásokat annak ellenére is meg tudják oldani azok akiknek ez szükséges. Aki meghozza az ilyen -emberek kárát okozó- intezkedéseket azzal kell megfizettetni is, Akkor majd meggondolnák milyen okosságokat találnak meg ki.
SLAakku
Demonstrációra készülnek ma délelőtt a budapesti taxisok az új fővárosi szabályozás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.