Egy hete a lélektani határnak számító 300-as szint fölött az euró. Miért és hogyan jutott idáig a kurzus? Milyen tényezők határozzák meg a forint kilátásait? A gyengülés vagy az erősödés irányába áll...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@tűzróka0919: nekem jó lenne! Viszont rengeteg, már most nagy bajban lévő, és vergődő embernek nem lenne jó, ezért nem örülnék neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
Meg ne állj Gyurikám míg 1€ 360 forint nem lesz ! Hajrá, hajrá zsenikém :)) Bízom benned :)
Pálinkafőző Rézüst
@tűzróka0919: nekem jó lenne! Viszont rengeteg, már most nagy bajban lévő, és vergődő embernek nem lenne jó, ezért nem örülnék neki.
dzurinda
@Pálinkafőző Rézüst: Az államadósság is nő a gyenge forint esetén, ugyanis jelentős része devizában van.
Csizmás Kond
Ez csak addig fog így hintázni a mi bőrünkre amíg lesz egy mindentmeghatározó euró amit szintén a mi verejtékünkből kovácsoltak. A spekulatív világnak a kezébe adtunk egy olyan fegyvert amit ellenünk fordított.
kerék
"Az a miniszterelnök, kinek kormányzása idején az euró 300 fölé megy, nem tud kormányozni és le kell mondania" Orbán Viktor

A hülye már akkor megmondta, ideje, hogy megfogadja a saját tanácsát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.