Nem csitulnak a 100 százalékosra vizsgázott katasztrófavédelem miatt az indulatok. Sok embernél verte ki a biztosítékot, hogy a legkisebb felelősséget sem érzik a kialakult katasztrófahelyzet miatt. Egy nagyon alapos összefoglaló az alábbi. Tisztelt Belügyminiszter Úr! 2013. március 14. napján egy tárgyaláson kellett megjelennem a Fővárosi Törvényszéken 12. 30-kor. Mivel ismertem az időjárási előrejelzéseket, bőven hagytam időt az utazásra. A legutóbbi nagy havazás kapcsán volt összehasonlításai alapom, hogy a Nemzeti Együttműködési Rendszerében mire számíthatok a hatóságoktól és a közútkezelőtől, ugyanis akkor sem volt képes az illetékes közútkezelő a megfelelő komolysággal ellátni feladatát. Erre tekintettel ügyvédjelöltem, és közúti teherszállítással foglalkozó ügyfeleimtől kértem segítséget az időjárási- és útállapotok ellenőrzése érdekében. Zánka és Tagyon (lakóhelyem és irodám) között a helyi traktorosok megoldják a hó eltakarítását. Zánka térségében egy munkagép folyamatosan...

Forrás: zipp.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Pintérnek ez a siker és a kitüntetést érdemlő cselekmény.
Szégyen adják vissza a kitüntetéseket,és azok a falusi emberek kapják meg akik valóban összefogással kétkezi munkával emberséges ellátással gondoskodtak az úton rekedt autósokról. A Katasztrófa védelem nem képes az elhárításra,segítésre,csak a politikusok őrzésére és a diákok elküldésére alkalmazhatók.
A Tündik bündije
Kedves ismeretlen ismerős kollégám, idézhetsz nekik akármilyen jogszabályt, teljesen felesleges. Még minket, a jog képviselőit is sz@rba néznek, ha úgy jó nekik, csak akkor kellünk viharos gyorsasággal, ha ők ülnek nyakig a lekvárban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.