"Orbán kormánya nem csak a saját újságíróit kontrollálná, fontos számára a külföldi imázs is" - írja a tagesschau.de azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormányfő agymosásnak nevezte a német köztévé gyermekhíradóját. A lap szerint a kormány aktívan próbálja meg befolyásolni a külföldi újságírók munkáját is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Orbán olyat is mondott ezzel kapcsolatban,hogy: " Ha ezt valaki itthon megcsinálná, azt egyből repülne a munkahelyéről"
A nyomorék azt csinálta pont, amiről a rajzfilm is szólt. Éljen a diktatúra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Nem azt mondanám hogy minden jó úgy ahogy van,de azt mondom hogy egyáltalán nem szabadna akkor sem beleszólni más ország belügyeibe ilyen módon!! Ez így nagyon ordító ,csúnya dolog!!Nem tudom mi lenne ha mi szólnánk bele ,az ők belügyeibe!!Ez a kérdés Magyarország,és a Magyar polgárok ügye,és nem a Németek,vagy Osztrákok ügye!Még akkor is ha nem tetszik nekik!! Miért nem szólnak ,be Izraelnek is a háborús bűneikért,vagy máshol ahol most is folyik belső harc,vagy háború!!Magyarország legyen már ugyanolyan jogú a világban mint bármelyik más ország,és ne határozzák meg hogy milyen úton kellene haladni!!Az egy másik dolog hogy a népnek véleménye van,és aszerint kellene cselekedni is nem csak itten írogatni álneveken!Leváltani azt a politikust aki becsapja saját népét!A választások előtt ígérteket kell számonkérni! Nem kéne ekkora külömbségnek lenni polgárok között! Semmit sem értő politikusok,szakbarbárok külömböző beosztásokban pazarolják a közpénzeket! Óriási fizetésekkel a 2semmitevésért,de úgy is mondhatnám ,hogy a hátramozdításokért!! / BKV. Vitézi Dávid,és sokan mások akik veszteséges ,rossz gazdálkodásért még a magas meg nem érdemelt fizetés mellé óriási prémiumokat is kapnak!! Hát ezek a nagy bajok! Ezeket már nem veszi észre senki??
gazdag dezső
Ha valaki azt hiszi hogy a Németek nélkül éhen halunk,hát az nagyon nagyot téved!!Szerintem ha egyszerre kiküldenénk a német cégeket az országból,nekik lenne nagyon nagy koppanás! Meg tudnánk lenni nélkülük is!Vagy miért folyt az 48-as szabadságharc??Az Osztrákok,és németek csak cselédnek tartottak mindig is bennünket!! Alsóbb rendű fajnak!Ezt nem akarhatja csak Osztrák,vagy Német vérű polgár!
darwin
@gazdag dezső: Beleszólnak más ország belügyeibe?Ez egy gyerekműsor!Animációs kisfilm!
Pilóta
... hogy KiKa németek, azt láthattuk a román - magyar meccsen! Pfujjjj germánok!
mekkelek
@gazdag dezső: Nem szóltak be a belügyeinkbe, a gyerekeiket tájékoztatják az EU működéséről és bizonyos dolgokban mi vagyunk a negatív példa. Ha az EU ellen uszítás és a hazugságokat fröcsögő EU ellenes plakát és média kampány OK (oda csinál OV ahonnan eszik) akkor a kritikát is el kell tudni viselni főleg ha igaz. Lehet itt a süket dumával jönni hogy semmi sem bizonyított de az emberek érzik a bőrükön.
Ha a németek futtattak volna egy média kampányt a magyar TV-ben magyarul vagy plakátosdit játszanának magyarországon ahogy a dicső pártunk és vezérünk tette az EU ellen az beavatkozás lenne. Amúgy meg nehogy már OV mondja meg a németeknek hogy mit mondhatnak a gyerekeiknek...
Kár érte hogy a VEZÍR ide juttatta az országot.
mekkelek
@gazdag dezső: Én inkább nem nézném meg mi lenne ha egyszerre kiküldenénk a német cégeket az országból, azok meg válaszul hazaküldenék az összes ott dolgózó magyart. Mi akkor és ott szakadnánk azonnal össze, azok meg áttelepítenék a cégeiket romániába vagy akár az EU-ba éppen frissen belépő horvátokhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.