A választók nem fordultak el a jelenlegi kormánytöbbségtől - így értékelte a hétvégi, fideszes győzelmet hozó időközi önkormányzati választások eredményét Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke hétfőn Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Ha a fidesz ezt így kommentálja, az biztos jele annak, milyen nagyon fontos ez a néhány képviselő választás a számára. Hogy az ellenzék ezt formálgatja, az rendben való.A fidesz helyében még csak nem is említeném, annyira nyilvánvaló a siker. Először is, a fidesz aktív tagjai mentek el szavazni, az ellenzék csak ott, ahol erre komoly előkészítés volt.Másodszor, nem volt semmiféle tétje a képviselő választásnak.Harmadszor, még nincs itt az ideje az igazi megmérettetésnek. Negyedszer, az ellenzék még nem állt össze, a fidesz képviselőjelöltjei nyugodtan várhatták a nyilvánvaló eredményt.A fidesz eddigi sikerkampánya , pl.a rezsicsökkentés és annak folytatására tett szándék értelemszerüen javította a népszerüségét. A rezsicsökkentés kétségtelenül ügyes húzás volt, a pillanat öröme azomban hamar elszáll, mert a számok gyorsan csalódást, átvertség érzetét hozzák. A kampány minden nap élesebb és érdekesebb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.