Benkő Tamás kormánypárti jelölt nyerte a dunakeszi 7-es számú választókörzetében tartott időközi képviselő-választást. Mögötte Oláh Noémi végzett. Tiszaszigeten a polgármester választáson győzött a kormánypárti jelölt, míg Örményesen független lett az új polgármester.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Lehetett volna nyernie az Együtt2014 választási szövetségnek,mert ha az MSZP is partner ,akkor ez az összefogás jobban motiválta volna a szavazásra jogosult állampolgárokat a részvételre .Az MSZP-nek el kell döntenie,hogy erődemonstrációt akar a demokratikus ellenzék oldalán,vagy valóban szeretné Orbánékat leváltani!?Mielőbb döntenie kell,a választók érdekében is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@coni: Az LMP,azzal hogy nem vett részt a demokratikus pártok megbeszélésein,s a tüntetéseken sem vesz részt,kiiratkozott az Orbán leváltását akarók közül.Még nem vették észre,de úgy vélem,hogy légüres térbe tették magukat.Ezzel a kinyilatkozásukkal megásták a saját sírjukat. Az LMP-nek vége.A továbbiakban említésre sem méltóak.
Akik megalakították a PM-et és csatlakoztak az Együtt 2014-hez,szerintem bölcsen döntöttek.Segítséget kapnak egy nagyon felkészült és nemzetközileg is elismert szakmai társaságtól(Haza -és Haladás alapítvány).Módjuk van tanulni,s megtapasztalni azt,hogy mit jelent higgadtan és becsületesen politizálni.Nekünk,úgy gondolom,akik változást akarunk segítenünk kell abban,hogy a ma még passzív emberek,ne a rezsi árának álcsökkentésére figyeljenek,hanem arra,amely mélyrehatóan,s esetleg véglegesen tönkreteheti az életünket.Azt gondolom,hogy nem maradhatunk passzívak!
amaramaistanna
@amaramaistanna: Megosztom veletek,hogy szemüveget kell cserélnem ,vagy féket tenni az ujjaimra amikor gépelek,mert ismét duplázott az egyik mássalhangzó.Javítás:...átlagolásával...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Pilóta: Nekem pedig az világos ,hogy hülye vagy, bár ezt már tudtam!
coni
@Pilóta: Bajnai (nagy betűvel) egy anti-Orbán.

Jó szakember, nem demagógiával, hanem konkrét programmal akar választást nyerni, korrupció ellenes, és változtatni akar azon, hogy a politikában még magas beosztásban is volt ügynökök tevékenykednek.
Nemzetközi szinten ismerik és elismerik, nem akarja az országot elszigetelni az Uniótól, de főleg nem akarja az elesetteket az út szélén hagyni, ezért többek közt a szegényeket megnyomorító egykulcsos adót azonnal megszüntetné.
A többit az együtt2014.hu honlapon láthatod.
human
@jancsik68: Jelenleg is a kivándorolt munkaerőt a nálunk is rosszabb helyzetű országokból pótoljuk. Az úri osztályt mindig lesz, aki kiszolgálja, legfeljebb nem magyar, hanem román, ukrán stb.
irén48
@coni: Én szerintem nincsen eszük csak ahatalomra gondolnak és elég be kébzelt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.