A parlament honlapján olvasható dokumentum szerint a köztársasági elnök ellenjegyezte az alaptörvény negyedik módosítását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
És min rágódott 7 napig? Mikor 5 napja volt rá? Csak nem virágszirmokat tépdesett, hogy: aláírom, nem írom, aláírom, nem írom...? Csak nem merült fel benne kétely, amit aztán rövid úton elhessegetett?
nemkati
Nagyon valószínű. Áder különösen nem lehet önjáró, kapott egy számot, mondjuk 1 %, annyit utasíthat vissza. Ezt már elérte, vége.
gibgab
@Pálinkafőző Rézüst: Igen ellenünk.
A köztársasági elnök legfontosabb feladata: „Magyarország államfője a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.”
Ezt elfelejtette. Azt mondta, nem tehet mást, mint hogy aláírja. Ez nem igaz, mert az aláírással megszegte legfontosabb kötelezettségeit.
Pálinkafőző Rézüst
@gibgab: így igaz! Kérdésem csak költői volt...:)
Mélységesen szomorú, hogy egy kollégiumi szobatársakból álló rablóbanda gebines üzletet kreált magának az országunkból!! Mélységesen szomorú, és elkeserítő.
Hajrá magyarok! Ébresztő!!!
gibgab
@Pálinkafőző Rézüst: Én értem a költői kérdést. Remélem egyre többen fogják érteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.