Az elmúlt hónapokban Rogán Antal ötször is találkozott a független magyar nemzeti bank kamatokért felelős tanácsának több tagjával. Rendszerint együtt ebédelt velük egy belvárosi étteremben, a kamatdöntő ülések előtti napokban. Ez nem tilos, de a politikusok eddig alapvetően tabunak számítottak. A monetáris tanács tagjainak még a látszatát is el kéne kerülniük, hogy a jegybanki függetlenség elvét megsértsék.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Gondolom, nem a kínai talpalóban. Ki fizette az ebédet? Valószínű nagyon belakott, mert fogja a fejét is, az is elnehezedett.
mekkelek
Nem értem miért adnának a látszatra? Amiket megengednek maguknak ahhoz képest ez igazán semmiség...
dr. prédikátor
Miért is adnának a látszatra??A 2/3 azt csinál amit akar! Ki ellenőrzi őket? Az arrogáns tóni meg kiosztotta a feladatokat úgy ebéd közben.Gondolom nem a saját zsebéből fizette az ebédet!!!Szemét egy banda!!!
csegala
Ezen a képen úgy néz ki Rogán, mintha rá is ráférne egy kis grazi gyorstalpaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.