Sem személyi, sem szervezeti felelősségre vonást nem javasolt a belügyminiszter a hóhelyzet kezelése kapcsán – értesült a Magyar Nemzet. A kormány elfogadta a jelentést. A mentésben résztvevő tűzoltók teljesen másként látták.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Tisztelt szaboria1 !

Biztos vagyok abban, hogy a főrendőrök tudtak a hóhelyzet elfajulásáról, hisz az ORFK felé megyei jelentési kötelezettségek vannak, azonban Pintér megnyikkanása nélkül senki nem mert tenni semmit, mint ahogyan maga Pintér sem az "Éles Elméjű" távollétében.
Ugyanez Bakondira is.
Csak a tűzoltók reagálásait kell elolvasni és azonnal kiderül, hogy senki felelős vezető nem állt a helyzet magaslatán, a TEK ismét önfényezésbe kezdett, mert mint kiderült, helyi civilek mentettek és ástak a hóban, a TEK csak végszóra érkezett.
Ide-oda buszoztatták az önkénteseket/berendelteket, a szervezetlenség jól nyomon követhető.

Nem kellene szégyellni, hisz ilyen hóhelyzet még nem volt korábban, de alaptalanul hazudozni, mentegetni, félremagyarázni, polírozni sem kell !

Legnagyobb probléma, hogy hazudoztak mindenről, mindenkinek, csak hogy mentsék az irhájukat !

Orbán meg kénytelen elfogadni a pontéri hasmesét, ha nem akar egy jót beléjük rúgni - úgy néz ki, hogy nem akar...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Biztos, hogy a címben jó a szórend? :)
zipper
szaboria1 !

Igazán belökhetted volna a liftaknába...
tűzróka0919
Most el vagy ki hányta ? :) Mert hólapátot nem láttam a kezében :)) .
Boros Anikó
Ki kellene lapátolni a parlamentből ezt a sok f... opó hóhányót ,de , ha tegnap lenne is késő lenne, mert a bank számla elmentve,anyagi problémájuk ezzel elvetve. Itt csak tologatnak mint a havat,és megvárják míg a probléma elül,mint a hó mely elolvad.
csegala
Hát persze, hogy elfogadták! Még kitüntetés is jár mellé, pár százezres jutalommal. Ezt a csatát is megnyerte a magyar kormány a hóval szemben, amit vélhetőleg a zsidók, a libsibolsik, és a karvalytőke generált.
marlin
Pintér hóhányó hazugságai két részben!!
Vagy hóhányó Pintér?? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.