Péntek reggel idézés nélkül őrizetbe vették a Hallgatói Hálózat (HaHa) két aktivistáját, akik részt vettek a Lendvay utcai Fidesz-székház udvarának "elfoglalásában". Éppen a holnapi, HaHa által szervezett kormányellenes tüntetés előtt egy nappal.

A hvg.hu cikke szerint a rendőrség reggel hét órakor állította elő a HaHa két aktivistáját és kihallgatásra vitték őket. Egyikőjük, Birtalan Gergő a hvg.hu-nak elmondta, csoportosan elkövetett garázdaság miatt akarták kihallgatni gyanúsítottként. Közölte: nem tett vallomást, így a nyilvántartásba vételt követően távozhatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Gyorskocsi utcai épületéből.

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség véleménye szerint a Fidesz a "legsötétebb kádári módszereket használja az ellenzéki hangok elnémítására". Szabó Tímea, a PM társelnöke megjegyezte, a nyolcvanas években is március 15. előtt egy nappal állították elő az ellenzékieket, ahogy a mostani előállítás is egy nappal a Fidesz-székház elé tervezett újabb demonstráció előtt történt.

A független politikus kijelentette: az előállítottaknak két alapjoga is sérült. Véleménye szerint azzal, hogy a fiatalokat előzetes idézés kiküldése nélkül állították elő, megvalósult a személyi szabadság megsértése. Hangsúlyozta, hogy a hatályos törvények alapján csak bűncselekmény elkövetése közben tetten ért vagy szökésben lévő személyt kell azonnal előállítani. Megjegyezte: az értesítés nélküli előállítással a két fiatal védelemhez való joga is sérült.

Március 7-én néhány tucat tüntető hatolt be a Fidesz-székház udvarára, tiltakozva az alaptörvény negyedik módosítása ellen. A Fidesz Bajnai Gordon volt kormányfőt vádolta a történtek miatt, de ezt az Együtt 2014 mozgalom visszautasította.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Egy nép saját magáról állít ki bizonyítványt amikor 2/3 arányban hatalomra juttat egy ilyen köpönyeg forgató, agresszív, szakmailag nulla brigádot és még akkor sem vonja meg tőlük a bizalmat amikor már egész Európa tükröt tart eléjük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hát ez csodálatos...erre szavaztatok idióta fidesznyikek! Gratulálok!
tűzróka0919
Ejjj ilyenkor állna a közelemben orr bán !!
tűzróka0919
@Hellcat: Azt hiszed tudták azok kire, mire szavaztak ? Most miattuk vagyunk cumin . Mi jön még ezek után ? Politikai rendőrség ?
csegala
Veszélyben érzik magukat a fidesznyikek. A fiatalokat annyira nem lehet megvezetni, mint a savas bácsi korosztályát. Egyébként meg jó a kép Orbánról. Le sem tudná tagadni a letagadhatatlant.
Hellcat
@tűzróka0919: Rézüst jól mondja...az már van.
tűzróka0919
@Hellcat: Márc. 1-től csak a szólásszabadságot korlátozta 1 cseppet . Nem írhatsz sértő véleményt blabla blabla a politikusról .
Pálinkafőző Rézüst
@tűzróka0919: TEK. Mindenféle engedély nélkül bárkit, bármikor, bármiért lehallgathat, megfigyelhet, listázhat. Ehhez eddig nagyon alapos indok kellett, és ügyészi negedély, amit elég nehezen adtak meg! Ma ezekhez a tevékenységekhez SEMMIFÉLE engedély nem kell a TEK-nek, aminek a létszámát, főleg az "adminisztrációs" létszámát (értsd.: megfigyelők) szép csendben jelentősen növelték! Vagyis a Politikai rendőrség bizony már működik gőzerővel!
véderő
Így igaz, a fidesz átvette a szocik módszereit. A szocik szokása volt mindenkit őrizetbe venni, letartóztatni, szemet kilövetni satöbbi. Most meg mi a lófasznak ajvékolnak?
Hellcat
@tűzróka0919: Azt írok én a politikusról amit akarok :)
DR Eric CARTMEN
. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra repülhet – és egyszerre milyen mélyre süllyedhet – egy ember vagy párt a hatalomban, hanem azt, hogy mit okoz a kontroll hiánya párton belül (majd később) azon kívül is.A magyar politikai élet egyik legelfeledettebb közhelye, hogy a Fidesz 25 évvel ezelőtt liberális pártként indult, kifejezetten szabadelvű programmal, amelyben nemcsak az emberi jogok, az alkotmányos demokrácia vagy a fékek és ellensúlyok tisztelete tartozott, de például olyan intézkedések is, mint a tandíj bevezetése. A Fidesz 2008-ban népszavazást indított a tandíj ellen (hogy utána triplájára emelve a tanulók nagy része számára bevezesse azt), szisztematikusan és kizárólag a hatalomtechnika szempontjai szerint bontja le a fékek és ellensúlyok, tehát az alkotmányos demokrácia intézményrendszerét
csiga0771
Emlékezz Magyar : Miközben egy nappal korábbra hozva remegve ünnepli a Fidesz 25 éves születésnapját, és saját egykori önmagának szembeköpését, a szombati tüntetés előtt egy nappal, jogsértő módon visznek be embereket, pontosan ugyanúgy mint 25 éve, amikor a demokratikus ellenzék tagjait vitték be ilyenkor!
Ne hagyjuk! Mostantól az önkény ellen, mostantól a jogállamért!

sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564732_322280847874968_872334124_n.png
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/261301_322011181235268_1082927526_n.png
tűzróka0919
@Pálinkafőző Rézüst: Én naiv ! Hát nem Terror Elhárítására hozták létre a TEK-et ? Akkor most mi ellenünk gyűjt terhelő adatokat ? Szép, nagyon szép . Bassza meg a makka :)
Sede
@csiga0771: majd, ha egyszer végre felébred ez a naiv, birka, megvezethető magyar nép...
de az nem mostanában lesz, ahogy elnézem.
csiga0771
@Sede: megyünk a vágóhídra, egymás ellen acsarkodva, sosem összetartva,
megérdemeljük...
sport50
hiszen csak abban nőttek fel,nem véletlenül voltak kisz-titkárok,a szülők pártvezetők!!!
tűzróka0919
@DR Eric CARTMEN: A fidesz 25 évvel ezelőtt is hazudott . Nagyon ők akartak a "szabad" Magyarország első demokratikusan megválasztott kormánya lenni . '89-ben mikor kiállt orbán óbégatni már akkor megmondtam az asszonynak , hogy ez az űrge egy hataloméhes senkiházi . Soha semmilyen más cél nem vezérelte csak a hatalom birtoklása , bitorlása .
coni
Egy nép saját magáról állít ki bizonyítványt amikor 2/3 arányban hatalomra juttat egy ilyen köpönyeg forgató, agresszív, szakmailag nulla brigádot és még akkor sem vonja meg tőlük a bizalmat amikor már egész Európa tükröt tart eléjük.
csiga0771
@coni: Emlékezz Nem ŐKET VÁLASZTOTTA a magyar nép!

A MAGYAR NÉP csak azt AKARTA hogy, Se GYURCSÁNY, se BAJNAI...

ÍGY LETT 2/3-ad...és ehhez nem is kell mást hozzáfűzni... ne most JAJGASS...
coyote3
ár egyszer csináltak ilyet, akkor "valami külföldieket" rendeltek be az idgenrendészeti hivatalba... Ugye Jól emlékszem? :)
SLAakku
- a Jobbikot a Parlamentbe,
- valamennyi független - a demokratikus berendezkedést biztosító -
szervezet ellehetetlenítését, megszüntetését, megváltoztatását,
saját párthivatalává degradálását,
- az Alkotmány hetenkénti módosítását kizárólag saját embereik érdekében,
- jogellenes törvények garmadáját, amelyek többnyire egyes embereik érdekeit
szolgálják, nem pedig az állandóan emlegetett népét,
- az Alkotmánybíróság megregulázását,
- új - az 1930-as éveknek megfelelő - Alkotmány egyoldalú megalkotását,
- az emberek alapvető jogainak megnyirbálását, tulajdonuk megdézsmálását,
- bárki feljelentését és becsukását, aki nem tetszik nekik,
- a szegények rovására tovább gazdagítani a gazdagokat,
- munkahelyteremtés helyett indoklás és ok nélküli kirugásokat, a
munkanélküliek szaporítását,
- az egyetértést, amely persze csak annak az egynek az értését jelenti, hogy
KUSS! Ebből ért a magyar ember.
Ez kell nekünk? Elfogadjuk ? Birkák módjára bégessünk hozzá boldogan?
Ez lenne a Kánaán, és nem az amit Petőfi már 1847 januárjában igy írt meg?
Pilóta
>
"idézés nélkül őrizetbe vették"
--- A hét vicce!:-)
--- Ha én ilyen idézést kapnék, elhúznék, mint a vadliba!
Azértis Moszkva tér
A FIZESS - párt túltesz bármelyik volt szovjet bolsevik párton. Ugyanaz a hataloméhség, kapzsiság, korrupció, nyers erőszak, ravasz jogi csűrcsavar, demagógia, arcátlan hazugságok, az ellenfél likvidálására törekvés, ugyanaz az aljas metódus.
Dr. Felipe
A legsötétebb rákosista időket idézi.
miazavalami
@tűzróka0919: Te azt mondtad 25 éve az asszonynak , hogy Orbán egy hatalom éhes senkiházi?
tűzróka0919
@miazavalami: Ha elhiszed ha nem . Mikor közvetítette a tv a "nagy" ájuldozási ünnepséget oszt kiált ez hőbörögni abban a pillanatban egy ellenszenves embert láttam benne . Hidd el jó emberismerő vagyok .
miazavalami
@tűzróka0919: Na várják mán! Megnézem Papust itthon van - e. :-))
tűzróka0919
@miazavalami: Mi van papussal ? Menyecskézik ?
miazavalami
@tűzróka0919: Nem ! Kinn a nappaliban szunyál a tévé előtt. :-) Mesét néz öcsivel... :-)))
tűzróka0919
@miazavalami: Na most mesét néz vagy alszik ? :))
miazavalami
@tűzróka0919: Is is. Néha felpislog... :-))) 10 - ig csak ki bírja. Akkor megy a gyerek aludni. Most fenn lehet mert tavaszi szünet van. :-)
kedwes
Csak alkalmazzák a Vörös akadémián tanultakat!
talánegyszer
@csiga0771: Demokratikus ellenzék akkor!??Orbán,Kövér,stb.??
kukac50
A legaljasabb az jobban fedi a valóságot.
A fejükben ott sötétség van.
kkalman
Kádár, de inkább Rákosi mérgelődhet a sírjában, hogy ez a Vitya gyerek aljasabb módszereket tud a hatalom megőrzésére, mint ők tudtak.
lacika1ö
Sajna nagyon gyáva lett a Magyar nép:harcolt a Török _Rákóci - Kossut ..na és 56 az Orosz ellen ahol semmi esélyünk nem volt,,Most félünk néhány ezer trógertól !!! HÁT HARCRA A GYERMEKEINK ÉRT,,,,TALPRA MAGYAR !!! ÉLNI VAGY MEGHALNI, EZ A KÉRDÉS ??
Tootsy
Fogadni merek, hogy Michl elvtars 59 eves, ugyanis nekunk igenis VOLT nepitanc oktatas az elsos (talan masodikos) korunkban is, ES tesiora IS... Igaz, hogy heti egy neptanc ora, es ketto tesi volt... Vegulis kezd minden ugyanabba a felallasba visszamerevedni, ami a legvadabb kadari es rakosi idokben volt, most egy picit csak a horthysta szobrok meg a zsidozas,ciganyozas log ki az osszkepbol... Valoban marcius 15.-e elott mindenkit eloallitottak, akinek a husege a parthoz ketseges volt, de utana kiengedtek...
P-Márta
Orbán diktátor, egyeduralkodó megvalósíttatta a Rákosi rendszerben az ÁVH módszerét,
akik éjnek, hajnalnak idején vittek el embereket a családjuk köréből. A 8 gyermekes Édesapámat is a sötét éjjel leple alatt vitték el, 3 hónap múlva igazolva ártatlanságát - a tévedésüket - engedték szabadon.
A családunk, mi gyerekek nagyon megsinylettük ezt az eseményt, mert akkor még nem értettük a politika mocskos világát, amit Orbán bevezetett hazánkban.

Orbán utólag a KORDONBONTÁSÉRT, a Grippen beszerzés "jatt-ért", a Safarovért kapott MILLIÁRDOKÉRT, amely összegeket nem tudhatja a magyar nép, hogy hová tették, de még sorolhatnánk mindazt a visszaélést, amivel el kellene számolnia Orbánnak személyesen.

A legújabb módszer az is, hogy az utápótlás focistákat NEM engedték be a felcsúti fotballpályára... !!! - mert Orbáné? - és kinek a pénzéből épült??? - a NÉP PÉNZÉBŐL !!! - akkor milyen jogon nem engedik be a bármely csapat fotballistáit?

ISZONYAT ORSZÁGA LETTÜNK, LELKETLEN, EMPÁTIA SZEGÉNY "VEZÍREKKEL" és a szavazó gombokat HAVI MILLIÓKKAL megfizetett fidesznyik politikusokkal???
human
Amíg fejlettebb demokráciákban a gyerekeknek órai anyag a politizálás, és külön gyerekműsor magyarázza el a jogaikat, addig itt a jogaikért kiálló diákokat lekommunistázzák és rabosítják. Szép új világ ez.
A cikk olvasása után felmerült bennem, ha megjelennek a fideszes aláírásgyűjtők, valahogy egyértelművé teszem számukra, hogy ne zaklassanak a magánszférámban. Főleg ne gyűjtsenek rólam adatokat. Az utcán OK, mert ott névtelen az ember.
Mostanra viszont lenyugodtam, és csak a személyi igazolványuk felmutatására fogom felszólítani őket és felírom a személyes adataikat. Csak, hogy érezzek, amit én is érzek, mikor beazonosíthatóan politikai meggyőződésemet rögzítik.
P-Márta
Bőven vannak a fideszben, akik mútjukból adódóan ahatják a "tanácsokat" Orbánnak, de a párttitkár apja is közéjük tartozhat ?:
Egy blogtárstól informálódtam az alábbiakról: Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök Csurka István - III/3 ügynök Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök Chikán Attila - MSZMP tag Pintér Sándor - MSZMP titkár Boross Péter - MSZMP tag Ligetvári Ferenc - MSZMP tag Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8 Balogh Gyula - MSZMP tag Mikola István - Hazafias Népfront Fónagy János - MSZMP tag Vonza András - MSZMP tag Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr Varga Mihály - KISZ titkár Deutsch Tamás - KISZ titkár Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa. Pokorni Zoltán - KISZ tag" No, csak, miért szégyellik a fenti urak, hogy "HONNAN" jöttek?

Pintér Sándor, az ex belügyér. Járai Zsigmond az ex pénzügyér. Matronyi János az ex külügyér. Boros Imre ex PHARE miniszter, majd földművelési miniszter. Matolcsy György György ex gazdasági miniszter. Kövér László ex titokminiszter. Szalai Annamária függetlenített KISZ titkár, a Fidesz ORTT delegáltja. Stumpf István ex kancellária miniszter Csintalan Sándor Szűrös Mátyás, Pozsgay Imre mind azok voltak és hogy a képviselőik között hányan vannak, azt még nem tudni, de érdemes lenne megtudni, csak úgy kiváncsiságból is.
P-Márta
@human: Mi megbeszéltük többen, hogy ilyen értelemben senkinek nem nyítunk ajtót.
Válaszunk annyi lesz, majd ha egyáltalán elmegyünk - na ná, hogy megyünk - szavazni, majd ott döntünk !
Nem tartozik senkire a szavazatunk személyt, pártot tartalmazó része, főleg választások előtt nem!
FÉL a FIDESZ !!! - van miért és van kiktől ! Elég volt a hazai magyarság nagy részének az ellehetetlenítéséből!
zipper
Jó a fotó Orbánról - a szőrös fejű szingaléz harcosról...még emléxem az újratemetési beszédére ( néhány részletre ) ott - gondolom - az ikertestvére szónokolt.
human
@P-Márta: Miattuk nem rendezi a FIDESZ az ügynökmúltat. Tele van besúgókkal.
Senki nem veszi észre, hogy a FIDESZ 23 éve csak komcsizni tud? Ha nyilvánosságra hoznák az ügynökaktákat, többé nem tudna komcsizni.
lajospapa
Az a nép mely szabad akaratából ilyen helyzetbe kerül megérdemli. A választáskor nem volt itt sem tatár sem török sem német sem orosz csapat. A választásra nem ment el a jogosultak nagyon nagy része. Lustaságból, tudatlanságból, sértődöttségből, vagy minden pártból való kiábrándultságból. Így jött létre a 2/3 a választók felének a feléből, tkp. a választók 1/3- ból . Az azóta barkácsolt törvények előrevetítik az újabb győzelmet még nagyobb arányban. Ezzel az ellenzékkel, mely sokkal inkább harcol egymás ellen, nincs remény a változásra. Olyan összefogási szándék ma nem látható mely eredményt hozhatna. Marad a narancsillat, ami szép lassan régiesedik...
human
@P-Márta: Ha nem nyitsz ajtót, elvileg az is jó megoldás. Gyakorlatilag majd megkérdik a szomszédod, hogy szerinte Te aláírnád-e a papírt (kubatov-video). Így akaratod ellenére is minősítenek.
pesti
@P-Márta: Valaki már a történelem során kijelentette"Az állam én vagyok"hogy mi lett a vége azt is tudjuk.
Azért a Petöfi idézet: TALPRA MAGYAR" most igazán HIV A HAZA!!!
P-Márta
Magyarország "Istene" ??? -mindent tudója, mindenhatója ? - eszméletlen ez az alak, önkritikája a béka segge alatt van:
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n-j%C3%A1ratlan-%C3%BAt.gif
karaj
Azért az is megérne egy misét , hogy miért hozták előre a szülinapi bulijukat. Annyira féltek, hogy találkoziuk kell a tüntetőkkel, vagy már készültek lelkileg húsvétra (az "Isten hivő" fideszesek ) ?
torkg
Orbánról már a Nagy Imre és mártírtársai újratemetésén mondott beszéde után, már megvolt a véleményem az azóta történtek azt csak tovább árnyalták. Egyébként Ő és bandája már fütyölnek a sötétben.
P-Márta
@torkg: Igazad van, mi is így értékeltük akkori szerepléseit és árnyalt szövegeit...
P-Márta
Minden kedves Fórumtársnak vidám, Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok !
szepwilly
@P-Márta: na ezek az uj "földes urak"!
szepwilly
@P-Márta: a fityiSS komunyista tagozata,mar akkor tanultak,hogy,hogy kell lopni,most meg gyakoroljak!
Everest
@lajospapa: A "Fortélyos félelem igazgat" - mintha már átéltünk volna ilyen időszakokat. A TSZ-esítés idején a parasztokat rendszeresen látogatták a népnevelők, agitátorok.Csak, hogy érezzék az emberek a "törődést". A dacoskodó, ellenkezők bizony el-eltüntek egy kis időre, majd "megvilágosodtak". Voltak elődök, akik már megmutatták hogyan is kell ezt csinálni. Szégyen az, h egy kollégista maffia-csoport sakkban tud tartani egy egész országot. Félnek a fiataloktól, mert hátha az ő módszereiket követik és már csak a szüleiket lehet lekomcsizni. Nézetem szerint: Itt már csak a fiatalok tudnak igazi változásokat elérni. Ezért is kelt a fideszesekben félelmet a fiatal értelmiség aktív fellépése. Bennük van minden reményünk.
moszkvatér
Van itt k___a sokminden amihez nagyon nem szabadott volna hozzányúlni vagy túl elkapkodott és elhamarkodott volt .
nahát
A cikk írója biztos tevőleges részese volt a bizonyos sötét módszereknek! Tapasztalatból beszél az elvtárs?
lalibiboros
szabó timike miért állítasz olyat amit magad sem hiszel el leszállhatnátok már a KÁDÁRRENDSZERRŐL a hozzád hasonló kis senkik emlegetik állandóan.azt soroljátok,hogy most mi jobb .akkor aki ember akart lenni a munkája árán lett az.és tanulhatott csak akarat és ész kellett hozzá.nem pofázni kéne hanem becsülettel élni
zipper
@nahát: !

Orbánod inkább volt tevőleges részese az alapvető emberi - és szabadságjogok hazai megsértésnek - elvégre "párkörnyezetből" került az ELTE-re ( vagy épp ezért került be ? ) no és kiszes barak-parancsnok is volt a lelkem !
kukac50
@miazavalami: Az LMP társelnöke mondta ezt a címet egy beszédében Én arra gondoltam Neki van igaza.
kiskutyauto
Szövettségbe forrt szabad köztársaságok ...a naaaagy Orbánország kovácsolta frigy.. Azorbán hatalma és egysége éljen sok nép így akarta s megalkotta így... szállj szaa-baad hazánk.. díícsőőség fénye ránk... népek szabadságát vívtad te kíí... Lee-nníínii párt vezet... lááng aaamely a néépeket... kommunizmus győztes út-ján viii-szii...
világlátó
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de talán nem ismétlek senkit, amikor azt állítom, a " pribékek " mindig újrateremtődnek. Ez minden korszakban így volt, úgy látszik ez olyan mint a sorkatonaság esetén az újjoncok " szivatása " Senki nem tanítja, a parancsnokok tiltják, mégis előbújik néhány öreg katona fejéből a dédapja idején volt divatos újjoncavatás. A belügyi szervek önjáróvá válnak, túlbuzgó igyekezettel akarnak még jobbak lenni a főnök előtt.Ezzel nem azt akarom mondani hogy a főnök nem is tudott ezekről a rendőri intézkedésekről, de ő is a pribékek közé tartozik, csak neki már van érettségije.A módszert lehet kádárinak nevezni, de én a sötét korszakok még sötétebb rendőrségi túlkapásainak nevezném, ami egyformán félelmetes volt Párizsban , Londonban, Berlinben és sajnos Budapesten is. Az hogy kádárinak nevezik egyesek, ez is tudatos és aljas szándékkal előre megfontolt propaganda. Magam is láttam a 70 -es március 15.-i rendőri beavatkozást a Váci utca, Petőfi Sándor utca sarkán, nem kellett volna. De akkor is, ahogy most is a rend és a rendet akarás ide jutott.
P-Márta
Ez is egy fajta módszer, a seggny@ló, a parlamentben csak nyomógombokat nyomogató fideSSSS-es képviselőknek:

beilleszteni: A Top 10 parlamenti költségtérítés:
1. Hörcsik Richárd (Fidesz) 26 800 000
2. Apáti István (Jobbik) 26 757 071
3. Vitányi István (Fidesz) 26 720 491
4. Lipők Sándor (Fidesz) 25 838 950
5. Gyüre Csaba (Jobbik) 25 421 801
6. Pálffy István (KDNP) 25 385 445
7. Firtl Mátyás (KDNP) 25 230 720
8. Jakab István (Fidesz) 25 230 720
9. Pósán László (Fidesz) 25 230 720
10. Ágh Péter (Fidesz) 25 216 581
(Forrás: Blikk)

4 millió magyar életszínvonal alatt tengődik, többn százezren éheznek, felnőttek, gyerekek-----

IGEN, a FIDESZ legsötétebb kádárinál is undorítóbb módszere, hogy az ITTHONI MAGYAROK számukra NEM "emberek" csak SZAVAZÓK! - ők is addig kellenek, amíg az x-et beírják a nevükhöz, utána többségük azoknak sem számít emberként...
entero
@Pilóta: A bűnözőknek is szólni kellene, hogy vigyázzatok, mert holnap váratlanul lecsapunk rátok!!
Pilóta
@entero: ... vagy minyimum, pár nappa előtte, hogy ércsék:-)))
kerék
@entero: Ezek a fiatalok nem hiszem, hogy bűnözők. Ergo szólni kellett volna nekik, hogy fáradjanak be a rendőrségre, kihallgatásra.
Nem öltek, nem raboltak még is úgy bántak velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.