Drágul a dízel, miközben a rezsicsökkentés megdobta a fogyasztók jókedvét - növekedett a végrehajtások és az árverések száma idehaza - Az államadósság kezelő aukcióján ma újabb mélypontot értek el a hozamok - lemondott Mihalisz Szarrisz - Nézze meg itt >>

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Akiket kilakoltatnak azoknak nincs okuk a jókedvre!
Elvesztik a házukat lakásukat, de az adósság az megmarad Nekik.
Ez egy maffia banda! Élükön a bankokkal,negyedáron elveszik a lakásokat,több KFT kezén keresztül fut, és utána megint hiteles lakások lesznek,csak már más tulajdonossal.
A kilakoltatást megérteném,abban az estben ha az adósságnak abban a pillanatban vége lenne amikor kilakoltatják a tulajdonost.
Akkor még lenne egy esély az újrakezdéshez azoknak az embereknek akik elvesztik a fedelet a fejük fölül. Azt nem értem, az a ház lakás volt a jelzálog,ha megkapják a bankok akkor az adósság miért marad meg?
A kormány meg a rendőrség meg oda megy támogatni a végrehajtót.
Erre miért nem hoztak új törvényt az alkotmányozásban,hogy elviszik a házat,akkor az adósság azon a napon véget ér?
Az élet napján erre is gondolhatnának az emberek,a hiteleseknek is joguk van élni emberhez méltó körülmények között,mert ami ma Magyarországon Velük megtörténik, az sem rosszabb mint a Zsidók deportálása. Csak most Ócsa az éhezés paradicsoma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.